Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim putem sudu hebem mamu
@svakavamacast i CIK-u i onome tko im ode na izbore.
ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo...pardon...neka ispali rafal u pravcu drzavnih uhljeba...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Njemacka volim te svakog dana sve vise
cestitam Incku, EU i USA jeste i napravili sud , ovo je vas , ja ga nit dozivljavam nit me zanima
Ja evo u Austriji, pijuckam kafu i gledam kcer kako se igra, razmisljam hvala Bogu sto nece morati trpiti ove budale.. lijepa je Bosna al mi smo je dokrajcili svojim nemarom i prepucavanjima ciji manje kradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kazna 10KM? Sanctionisati? Angažujte urednikaaaaaaa!!!!! Zaposlite mlade obrazovane ljude fer i transparentnim konkursima!!!
Da je neki bosnjak ovakav spot napravio,bi li ga pustili da izbore i bi li ga se svi odrekli javno,od iz-a i sda pa do sdp mahlukata?
Zemlje i govana
Pa koja ste vi dzubrad!!
Poserem se i popišam na srpsku djecu članova "Ujedinjene srpske"
Haha koji jad od portala i komentatora
Daj Muje odcjepite se vise.. Samo se brukate
Kakvu je poruku sud bih poslao bosnjacima hrvtima i ostalim u rs da ih srbi mogu ubijati pljackati i progoniti kao sto su to radili devedesetih ovakvi kao sto je ovaj stevandic
Cirkus
Stranci su najzasluzniji sto je drzava "invalid", njijov je to projekat, na sta su muslimani spali, zato se niko njih ne boji,gladni za vlascu, dunjalukom..
Ovo im je bio samo trik da steknu veću popularnost. Po uzoru na Vucica
Bravo za Sud. Sada cemo morat trpit šovinističke, fašističke I druge govore mržnje prema drugim nesrpskim narodima od Ujedinjene Srpske. Veoma pametna odluka
Veliki pozdrav za kretene iz suda, Ujedinjenoj Srpskoj mahsuz selam, ono sto oni nece nama a CIKu sve zahvale na valjanom trudu i radu
poserem se na taku drzavu 🇭🇷🇷🇸
jel ronhil i dalje protiv stranih sudija