Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napunite dzep Dodikovom jaranu, a Kanader avion za njega se nema para.
Ne vidim šta fali ovoj sadašnjoj zgradi. Neko će izgleda dobre pare oprati.
Da si procitao clanak znao bi ..
100 miliona braco… malo li je.
Treba nać u papirima da je ne legalno stekao zgradu, oduzet, naplatit kaznu i poklonit UIO.
Ovo jeste "politika", gruba i odvratna, ona naša primitivna, seljačka, zla, pogubna i kriminalna, iiiiiiiii da li sam ja, ti, tvoji i moji odlučni da se borimo protiv toga?
Trojkaši - Neradnici i nesposobnjakovici koji prebacuju krivicu na druge. Kratka definicija
UIO treba smjestaj u glavnom gradu bih, a ne u banja luci gdje se moze nesmetano odvijati pljacka novca fedracije bih
A sta je sa 350 miliona sto trojka izglasa za finansiranje politickih stranaka kako vam je to promaklo klix a rudari nek protestuju nema para ovi se vec pripremaju za slj izbore da mogu kupit pobjedu
Da ovi nasi imaju M od mozga ili bilo cega drugog, mogli su reci, moze 70 miliona za zgradu iz budzeta BiH, ako ce RS izdvojiti barem 50 miliona za pomoc povratnicima, razvoj Bosanskog jezika i sl. Tako funkcionise politika. Ali ne! Pusti da te gaze, suti. Pa ovo nam dodje kao da smo ostali u krnjoj Jugoslaviji!
Zivo me zanima koliko m2 ima ta zgrada i koliko kosta 1 m2.... oni su ustimali tendersku tako da se samo kum moze prijaviti
Komentar radi kojeg sam banovan,15 min.posto sam odbanovan.Pozdrav materijalnim,a posebno duhovnim genocidasima.Forsirajre svoju genocidnost,to vam donosi svako dobro.Eto banujte opet.
Za 70 mil.BAM,možeš napraviti zgradu RINUKA u koju možeš smjestiti sve institucije Republike BiH,koje se po dogovoru nalaze u genocidnom entitetu.Ne idite pomoći Dođi, neka polahko tone.
70miliona, vrijedi mozda 15max a ostalo u dzepove, 70miliona napravit cudo na zemlji… nek se fukara mrzi a mi cemo se dogovarat ko ce vise u dzep utrpat
Prebacite u Brčko
I svjet se vrti zbog i oko para zašto bi naši mozgovi bili drugačiji kad su na pozicijama da mogu ""bukvalno kako hoće""