Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluposti nasa vlast pravi takve je ni noch ona crna rupa nece da proguta. Auta treba prodati prodavnicama polovnih auto dijelova, a prihod usmjeriti u nesto korisno. Cuj unistavati.. ..
Ti kupis i ja dodem sa kljucem po svoje auto i svadam se s tobom zbog auta. Ili demoliram svoje auto jer ga neko drugi vozi a ja gledam ko budala? U krajnjem slucaju,prebijem te ili ne daj Boze ubijem zbog "zajednickog" prava?
Pa mogu se prodati , mogu se donirati bolnicama , javnim kuhnjama, za patronažne sestre i posjete bolesnicima, vrtićima , prevoziti invalidnu djecu gdje trebaju.... nema smisla unistavati jeste normalni.
Kakva aukcija i pi..a materina,bio sam u Banjaluci na ovom skladištu,inace UIO ovo skladište unajmnjuje od rodzaka Nikole Spirica za oko 30 000 BAM mjesecno,vise se plati za kirije nego sto se oduzme krijumcarene robe ,neka odu novinari da snime ova auta,ova slika je skinuta sa neta,inače su automobili ocerupani do koske,samo su ostale šasije i na njima carinske plombe,bukvalno su skinuli sve,samo kostur je ostao,tu je skidao dijelove kako je kome sta trebalo...
Javne aukcije, pare usmjerit u nesto korisno
Sta ces jaka nam drzava stabilna da mogu unistavat c c c
Čuj plaćati za uništenje vozila? Zar se vozila ne mogu prodati na otpad za dijelove ili staro željezo pa se te pare preusmjeriti za obrazovanje ili slično? Sve mi se čini da će se neko iz UIO dobro utaliti sa tom firmom za "uništavanje".
Mislim da je problem ovdje u zurnalizmu-klixismu. Novinar koji je pisao ovaj teks koristio je pogresnu terminologiju, svjesno ili nesvjesno i pobrkao pojmove prodati i unistiti a informacije je vjerovatno dobio od nane Hanife
Javite se da preuzmem to unistenje... pik.ba ce mi pomoci da ih sve deportujem iz vase avlije :D
U normalnim zemljama ovakva auta se prodaju na aukcijama. Samo kaem a vi kako hoćete
dajte meni jedno ja cu unistiti
Aute prodati na natjecajima ko u svim normalnim drzavama.....bas smo budale
@kolateralnazrtva mi jesmo budale, ali oni nisu. Tender je u pitanju prijatelju, a auta ce biti unistena al u Q.
To je razlika izmedju normalne i mafijaske drzave iz koje svi normalni bjeze
U dijelove ili u zeljezaru prodati. Logično da se ovako preko neke firme može duplo ukrast
Naši nisu čuli za licitaciju a lovu od prodaje usmjeriti u nešto 🙈
Jeste stvarno glupo unistavati ali treba se upitati u kakvom su stanju ta auta. Mislite da su ih vakumirali, garazirali? Auta godinama stoje na otvorenom i mozda nisu ni za starog zeljeza od korozije ...
Draga gospodo ne bi bilo fer da se mogu prodati, jer ta auta bas tu truhnu što im papiri nisu cisti. Znači kad bi se prodavala sav posao bi u vodu pao a ne bi opet bilo fer prema vlasnicima tih auta.
Da li je neprimjereno napisati da ste glupi da gljuplji ne mozete biti. Pa zasto ne stavite auta na licitaciju da se prodaju, ako nemaju papire ili dokaze o vlasnistvu auto otpadima ih prodat.
u našoj državi postoji toliko udruženja koja jedva funkcionišu, jedva sklapaju kraj s krajem (npr Koraci nade u Tuzli, koji rade sa djecom sa poteškoćama u razvoju). Vjerujem da bi npr njima jedno ovakvo vozilo bilo od velike koristi, ali zašto pokloniti kada se može uništiti, jer neće moj rođak/prijatelj/stranački kolega dobiti na tenderu ako se bude poklanjalo, kao kad dobije da odradi uništenja! Strašno