Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da ih ima jos na stotine,a nebih me iznenadilo da pripadaju SDA ogranku..jer ona ih i postavi takve korumpirane!!
Treba dati priznanje sadasnjim vlastima da se sve vise bore protiv ovakvih korumpiranih persona!!!
Biti u medu a med ne lizati???
Poznajem par komšija koji rade na takvim pozicijama. Ljetuju na Maldivima i žive kao bogovi. Slažem se da je 90% ovih uposlenika korumpirano.
Hvataju se sitne ribe a krupne plove dalje uzimajuci mito ne samo u parama nego u drugim stvarima kao napr. meso svjeze i suseno. vina rakije, voce povrce.. mozda ce neko reci. ma to nije nista.. Ma kako nije nista ..ako neko citave godine nekupoje ove pobrojane stvari ..pa izracunajte koliko je to u novcu.. pa nije lud da uzima pare koje mogu biti obeljezene, a ko ce vrsiti kontrolu nad mesom i drugim stvarima odakle su.. Ma ovi uhvaceni su malo naivni..
Uh što se sekiraju što su dobili otkaz. Sada će pokrenuti vlastiti biznis a dobro su obućeni kako za.j.eb.ati državu.
Dramaticno.
Fakat je krajnje vrijeme da se vlast pozabavi tim problemom. Zasto ne prijaviti takve koji primaju mito.....sve dok se taj problem ne rijesi obicnom covjeku nece biti bollje...samo gore i gore ...i za ono na sta ima pravo nece imati dok ne´podmiti .... ......pa vi kontajte
Ovo je smijurija. Samo deset!!!! Pa 90 % ih je tamo korumpirano, a oni otpustili samo 10 ljudi.
Samo cesljajte..krenite od SDA ministara oni su najkorumpiraniji!!!
sbb 4ever
.... ma ko u srednjem vijeku-na lomacu, pa da vidim ko se usudi.....
e čuj imena.... ovi su iz nekih zabiti šljegli u grad i za vrijeme rata stekli zvanje lopov a sad samo nastavljaju tradiciju BAKŠIŠ
VLAST I POLICIJAAAAAA - MITO I KORUPCIJAAAAAAAAA !
...mito, mito bekrijo...
ja prolazim sad..pricajte sta hoćete