Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci sud i tuzilastvo na planeti haha
Kada bi bilo moguće da se samo malo zagrebe, da se malo ispita ko, kako i kada je primljen u UIO i njene regionalne centre Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla javnost Bosne i Hercegovine bi ostala zapanjena. Kada bi neko volio ovu zemlju i kada bi se toj osobi dalo povjerenje da napravi nešto pozitivno a da se tiče UIO odmah, bez velike muke bi bilo jasno da barem 40% zaposlenih nema šta da radi. Odmah bi, a da se apsolutno ništa ne osjeti na kvalitetu, trebalo otpustiti tih 40% ljudi. U UIO rade ljudi-žene koje su bile u zatvoru, nakon toga opet nastavile da rade u UIO odnosno RC. UIO je ,,meka,, za kriminogene osobe, dođu kao da rade i zaista ,,rade,, ali za sebe, ponavljam to je ,,meka,, Funkcioneri naredbom zapošljavaju svoje ljude i rodbinu u ovu firmu. Od ove firme se napravila ,,šprdnja,, firma. Ako je jedna ovakva ustanova kao UIO šprdnja firma pa ik država nije drugačija. ŽALOSNO DA ŽALOSNIJE NE MOŽE BITI.
ih pa kad bi krenuo od ministara na svim nivoima, direktora JP, zavoda i sl......haman pa svaki ima (i sto je najgore imao je prilikom odabira) i krivičnih prijava i pravosnažnih presuda. velkom tu bosnia
takvi su im pogodni
dokle god stoka bude trpila ovako ce bit nazalost a mladi sposobni ljudi sa fakultetima nece ni za kafe imat
A tek šoferi ministara, inače fini i kulturni ljudi.
samo na balkanu
Baš me čudi.....cccc, joj države!!!!
Joj države, joj države! Samo kukamo, a većina nas kad državu treba da prevari aktivno ( npr. frizeri, zubari i drugi nikad ili skoro nikad ne daju fiskalni račun) ili pasivno ( malo ko od nas traži račun). Ili da se švramo besplatno u javnom prijevozu i da se svađamo sa policijom kad napravimo prekršaj itd., itd. Kakav narod takva i država.
ADLER POTPISUJEM.......