Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
leglo kriminalal i korupcije
Kada vrh politike ne bi štitio svoje ,,prijatelje,, i kada bi vrh politike smio dozvoliti da se svima ali svima dug naplati na ovaj ili onaj način, kada bi se pojačale kontrole izdavanja računa ali ne samo u tržnim centrima nego svuda dakle naročito kod privatnih stomatologa gdje bar meni nikada ali nikada ni za jedno člana moje porodice u stomatološkoj ordinaciji na pamet nije palo da izdaju račun za naplaćene usluge koje iznose stotine maraka onda bi možda i penzije bile na vrijeme ali dok se god ova zemlja od vrha političara čereči a privatni doktori, dakle i stomatolozi ne izdaju račune a poliotika, vlast potpuno zatvara oči nad ovom činjenicom mi ćemo biti jad. Stomatolozi izdajite, obavezno, izdajite račune za usluge, bogatite se a nikada ne izdajte račune a država, pa ovakva država, možete sve u njoj niko vas niti kontroliše niti je koga briga.
family vam ublehasku, tolike firme duguju a vi k'o gluha kučka!!!! naplacujte od svih,a ne samo od sitnih. ebla vam stranka sve.