Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akciza na vase keve smradovi jedni!!!
neka poskupljuju neka bude 10 km kutija .šta biva poslije dolazi do šverca cigara i to velikog šverca gdje će državu više koštati hvatanje švercera i njihovo držanje po zatvorima .to je idealna prilika da se 500 000 nezaposlenih zaposli u švercu cigara.ljudi će umjesto da troše pare na bitnije stvari struja hrana itd.trošiti na cigare i švercere a država tu gubi bitku a i smanjit će se broj pušaća
EU porezi, putarine, cijene i jos drugi nameti koji u EU ne postoje. U tome pratimo EU, a kad misle da prate EU sa zaposljavanjem, razvijanjem ekonomije, minimalne satnice od 7€, a da oni vec imaju i cise od 7€/h a narod ko je*be to su samo ovce koje treba sisat i izmuzivat dok ne crknu. Ma kakve ovce i one bi se do sad pobunile.
Ko je pušio dosad pušiće i odsad... Jbt ovo nam je državni moto :)))
Poskupit će i vama kad-tad aBd.
Naravno, ova vlast i ne zna drugačije funkcionirat ( nisu sposobni osmislit nikakav način da se negdje ponešto i zaradi ) . Kad u kasi ponestane lovice, onda se sjete akciza, putarina, poreza i sl. a ukoliko je i to malo, onda se na osobna dokumenta doda po neka bezvezna rubrika , a sve s ciljem da se namakne koji miliončić ( ukoliko vam se čini da je ovo malo, pomnožite broj imalaca dokumenata s cijenom koštanja istih ). Protivnik sam duhana, ali s druge strane javni prijevoz nam je " 0 " pa čovjek htio ili ne htio mora koristit osobno vozilo . Dakle, samo naprijed, platit ćemo mi i to i još mnoge parazitske namete !!!!
poskupit i gorivo i cigare, naravno ... a sve u cilju brige za zdravlje stanovništva
Vala i niste ih odavno poskupjeli :))
Prođite se duvana i cigara.