Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovih kratica? dokle bude uvijek pisalo --k.k. p.p. krasce i dalje . de ba napisite o kome se radi da se zna gdje se komsija krece..
Što policija ne objavi kako su u Travniku kod dva \"biznismena\" (pekar i gazda folkoteke) koji rade za onog što leži u Hrvatskoj, a ima hotel na Vlašiću, a svi povezani sa načelnikom opštine Travnik i predsjednikom Vlade kantona pronašli veliku količinu droge? Što se šuti o tome? A svi skupa povezani sa građevinskom mafijom u Travniku pa ljudima bukvalno otimaju kuće i zemljište i tjeraju ih sa njihove imovine ucjenama i svakodnevnim maltretiranjem. Eeee SDA Travnička mafijo neće ni vaša do zore. Samo lahkapo.
Kako sam ja samo glup
To su moji ljudi pustiće ih sigurno, jedini sam ja na sigurnom u zatvoru !!!