Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah a vidi policajca malog sto na prstima hoda da izgleda veci hahhaha
Asteriks i Obelisk 😂
U sigurnim je rukama 😂😂
Odoše amortizeri na kombinu
Sram i stid da vas bude! Ne znate ni kakav je covjek a sudi te ga po debljini on je nevin i svako ce od vas odgovarati na Sudnjem danu o ovakvim komentarima!!
Jedi govna
Uhvatili nadprosječnog bošnju
Znam samo da ovaj ima 3 Mercedesa vrijednosti oko pola miliona , e sad ......
@Bh_Realnost1
Ovo je neki nesporazum. Znam ovog krupnog lika. Maloljetan se priključio Armiji BiH. Imao sina koji je bolovao od raka. Sam se snalazio i finansirao liječenje svoga sedmogodišnjeg djeteta dok nije na kraju mali umro. To je bila spora i bolna smrt. Zato pazite šta komentarišete jer ne znate ništa o čovjeku.
Nemate razumjevanja,covjek je morao. Glad ga natjerala 🤣🤣🤣 uzet ce mu to kao olaksavajucu okolnost😋😋😋
Jel ovo onaj što se sa khabibom hrvo kad je bio mal
Ko da su međedu ljudsku glavu stavili
Dezurni mudroseri sa klixa: - covjek na slici nije clan ni jedne stranke - covjeka na slici njje gurao babo, jer ne na zalost umro davno - covjek na slici je malojetni dobrovoljac Armije BiH - covjek na slici je 3 puta ranjen u ratu i danas ima gelere u tijelu - covjek na slici je uradio vise dobrih djela nego 90% vas zajedno - covjek na slici ima velike fizicke gabarite, ali jos vece gabarite duse i merhameta
Ma sha Allah, ima se može se!!!
sta serete to mi je amidja...
Jeli ovo direktor ili menadzer prodaje?! 😕
kiklop i policajčić
Pohapsili pješadiju a nisu glavnog Muhameda Čelikovica