Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najelitnije advokati kao V. Vidovic kostaju puno, ali i vrijede, posebno iz razloga jer imaju oko sebe sirok krug veza u sudovima i politici.
Kurteš......to je onaj klošar, što dolazi u onu klošarsku birtiju "rafaelo" u Ćemaluši i službeno voziilo parkira na plavo mjesto, rezervisano sa invalide....hebem li mu kabur u koji će leć"
Dajte, pa ovo je normalan model ponašanja! Sjetimo se silnih revizorskih izvještaja koji su otišli *u vjetar*. Porazno je da se tužilaštva time bave selektivno, zavisno od nalogodavaca. A ovi su bili samo toliko glupi da nisu napravili tender pro forme, da sve makar izgleda legalno. 😜
SDA MAFIJAŠKA DEMOKRATIJA SKUPLJANJE JEFTINIH POENA PREKO LEĐA POŠTENIH KADROVA IZ OPOZICIJE... KAD ĆE HAPŠENJA SINA BAKIRA SNAHE SEBIJE ROĐAKA ZVIZDIĆA I ČAMPARA I OSTALIH ISPRDAKA KRIM FAMILIJE IZETBEGOVIĆ... SDA NAJVEĆE SMEĆE U ISTORIJI BOSNE I BOŠNJAKA...
pogledaj ovu zenu na slici kako ovom lopovu daje podrsku . kao da on ide da se popne na Himalaje a majka mu govori: ,, cuvaj se sine i nemoj onako direktno na liticu nego okolo , duze je ali sigurnije ---nevjerojatno, krminalac a ona mu ruku obgrlila kao da je bolesnik na izdisaju ---- yebeo takav narod i takve ljude
odakle tolika potreba za kradjom i prevarom kod nasih ljudi ? je l to genetski nesto ili smo gledali puno filmove ? arapi i pakistanci prave ringispil u nacinalnim parkovima prirode, , cujem da su pored nasih lopova i iranci posjekli sumu oko maglaja za natronku koja im je prodana , nasa struja ode a nasa imovina uiz SFRJ se ne vrati BiH nego zahvaljujuci mitu i korupciji ostade u srbiji , hrvatskoj , sloveniji ...sta je u pitanju ?
nece ovi nista bodgovarati,,ukrali su milione,,,ovi sitni najebu sto usjeku metar drva...ili prodaje na pijaci polovnu robu..
Ne kontam, sto ste ih provodili ako niste prikupili sve dolaze ili sta vec pa to onda uradili.. cuj juce uhapsili, danas pustili?
Postavlja se pitanje zasto onda ikog hapsiti.Ja mislim da je ovo samo da se narodu baci buha da kazu joj hapse lopove ubice i slicno pa onda te iste puste jer su tuzioci korumpirani da nema dalje kupe ih za male pare.Inace u BH se sve moze sa malo para stvari koje se cine nemogucim uz malo para postaju moguce zalosno.
Nesto nema onih placenika da komentarisu ove kriminalce...hahaha
ako iko dobije marku kazne ili dana zatvora bilo bi cudno, oni nemogu u zatvor inace ce propjevati za redove sda, sudije i jesu iz redova sda.
recikrilali limenke...
Ako su ovi ukrali milion zamislite koliko kradu jaci od njih.Mislim da je njima 100 000 km smjesno kad ukradu,tj smiju im se ostale kolege,vidi sta si ukrao,kako te nije stid itd.Mene vise ne zanima gdje je kraj lopovluku,jer ga nema,nego me interesuje sta je sljedece.
počeće nam krast klix profile to će nam past svima najteže
Ako su ovi formirali novi jedinstveni matični registar i potpisali ugovor od preko 2 miliona maraka i time sebi priskrbili značajnu novčanu korist, koliko su onda novca priskrbili oni iz Ministarstva civilinih poslova i komunikacija BiH 2002. godine kada je pokrenut Projekat CIPS-a (jedinstven matični registar) za koji je iz državne kase bilo izdvojeno čak 15.000.000 KM. Sedam puta više nego sad. Zadužen za to ispred Ministarstva, tad je bio Anton Rill.
Anton Rill iz HDZ-a BiH bio je 2002., ispred Ministarstva civilnih poslova i komunikacija BiH, zadužen za implementaciju CIPS projekta (uspostava jedinstvenog matičnog registra). I tad nije bilo puno za taj projekat izdvojiti 15 miliona maraka, a sad se ovi terete jer su potpisali ugovor od dva miliona. Ima i Anton Rill imovine.
@politika.je Ako je 2002. godine uspostava jedinstvenog matičnog registra CIPS-a mogla koštati 15 miliona maraka zašto sad ne bi mogla koštati 2 miliona. Pa obnova trotoara ispred Narodnog pozorišta koštala je skoro milion maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto brišete komentar?