Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oduzeti stečenu imovinu i ćao hebo zatvor
hahaha redoslijed se zna napamet, naše vlasti neće drugačije Saslušamn i pušten kući da se brani sa slobode hahahahahaha a onda će dio novca da uputi na određenu adresu i tako će se slučaj razvlačiti godinama sve do zaborava. Isti slučaj kao sa svima do sada nprr. Čaušević, veliki direktor Uprave za indirektno oporezivanje SDA kadar. hahaha
Rijad je zrtva monstruozne i prljave igre aktualne dekanese i njenog licnog advokata koji je unesrecio mnoge porodice. Arifovicu su skromna i plemenita porodica koja za svoju prosjecnu imovinu isplacuje godinama kredite. Steta sto sirotinja nije na facebook-u da kaze koliko su gladnih usta Arifovici nahranili.
Rijad je zrtva monstruozne i prljave igre aktualne dekanese i njenog licnog advokata koji je unesrecio mnoge porodice. Arifovicu su skromna i plemenita porodica koja za svoju prosjecnu imovinu isplacuje godinama kredite. Steta sto sirotinja nije na facebook-u da kaze koliko su gladnih usta Arifovici nahranili.
Ljudiii!!! RIjad nije Midhatov rodjak,pricate gluposti koliko u ovom gradu ima Arifovica,Kulenovica,Selimovica,...pa niko nije krvno povezan.Pricate gluposti i krivite covjeka koji nije nista uradio!
Kako ste glupi,supci od covjeka!!! Rijad Arifovic je posten covjek,da je imao 4,5 miliona i 600 000 vjerovatno bi kupio vilu neku ili tako nesto.Gusi se od kredita i da je imao takve pare isplatio bi.CIsta iformacija prije prosirite trac ispitajte istinu.Istina ce izaci na vidjelo i ta Davorka kurva koliko je nastetila fakultetu pa niko nju ne krivi!Nadam se da ce ga pustiti on to zasluzuje,nisu dobro ispitali slucaj ako ima pravde onda ce ovo biti rijeseno u Rijadovu korist! -Henily Sparia
prejako sef racunvodstva i ima svoju firmu racunovodstvenu samo samo kod nas moze proci i nigdje na svjetu ko je njega postavio na mjesto sefa kada je vlasnik druge firme sukob interesa jos plus niko ga izgleda nije kontrolisao.. ima tu jos odgovornosti
Faris Gavrankapetanovic ? Sta je sa tim slucajem ?
za lijekove trosio usteđevinu
BOMBA !!: zašto je odmah smijenjen direktor poreske uprave Midhat Arifović i uhapšen mu brat ! Ono što u Federaciji BiH nije regulisano, jeste oporezivanje imovine bez porijekla, izjavio je u intervjuu za Oslobođenje Midhat Arifović, direktor Porezne uprave Federacije BiH. Dakle, neki je bijednik RAZMIŠLJAO ČAK I OPOREZIVANJU IMOVINE BEZ PORIJEKLA !! http://www.oslobodjenje.ba/intervju/midhat-arifovic-direktor-porezne-uprave-fbih-posteni-poslodavci-s-pravom-traze-manja-opterecenja-na-rad
Poslanici su tkvim špijunima međunarodne zjednice odgvorile odmah UVOĐENJEM POLA VEKNE BIJELOG HLJEBA AKO NE MOŽE CIJELA !
stekao imovinsku korist 600.000, a nije platio poreza 4,5 mil. Ne kontam, zar mu i to ne ide u korist 😀
...gospon rijad se uspješno kvalificirao za najviše državne funkcije. bosanski rečeno, za obnašanje istih. inače, jel džumio petkom i bio plaho musliman. ono, po tabijatu?
Kerovi fašistički,kad će zakon o porijeklu imovine...
...dobar vic.
Hocete li nekada nekoga od ovih osuditi vec jednom , samo hapsite i pustate ?? Oduzimate li im imovinu ili im potomci mogu uzivati u pokradenom ili ih osudite i pustite 3 godine do izvrsenja da se snadju u nekoj drugoj zemlji s kojom nemamo zakon o ekstradiciji itd. itd. Prvo u ovoj zemlji treba krenuti od sudija i tuzilaca pa onda sve ostale ...
pa lijepo..
Nestaje dokumentacija: Dekanesa Davorka Završnik na Farmaceutskom fakultetu prima prima radnike u administraciji i dodaje dodatke na plaće! Izvor: Patria Objavljeno: 19.04.2014. Između ostalog u pritužbi s enavodi da je dekanesa Davorka Završnik zaposlila bez poštovanja zakonske procedure 11 radnika, uglavnom u administraciji.
U prijavi s enavodi i da je dekanesa Završnik od aprila 2012. godine kada je izabrana za dekana nezakonito naplatila 31.223 KM. - Što se tiče obračuna i isplata dodataka na plaće u 2012. godini može se konstatovati da se za dekana Davorku Završnik, prodekana za nastavu Armina Škrbu i koordinatora za međunarodnu saradnju Miroslava Šobera nije mogla dobiti na uvid odluka UO o utvrđivanju dodataka na plaću, kao ni isplatne liste po mjesecima.
@politika.je Međutim iz pregleda isplaćenih plaća i obustava na transakcijeske račune uposlenih za 2012. godinu koji su sačinili inspektori Porezne uprave FBiH je navedeno d aje za Završnik isplaćena neto plaća 51.072 KM, Škrbu 33.841 KM i Šobera 42.705 KM što potvrđuje da su isti primali funkcionalni dodatak na plaću – zaključili su inspektori.Oni su pojasnili da je potrebno da UO preispita odluku od 16. 04. 2013. godine kojom se odobrava isplata funkcionalnog dodatka na plaće za poslove dekana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sadrzaj informacije je prilicno kontra diktoran i glup,stekao imovinsku korist 650 000 KM,ostetio budzet 4,5 milionaKM, valjda je i 4,5 miliona KM strpao u svoj dzep-nije ih dao meni.