Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji k...ih gađate u noge???u glavu pravo pa vi bar učite gađati.Što manje govana na ulici mirniji smo.
ne dajte advokatu omaru ni blizu njima jer on je na stotine ovakvih na ulicu vratio
A stotine hiljada maraka inkasirao.
@hermann hesse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prosle godine ukradeno u sarajevu 1600 vozila, skrivare pravu cifru
pobijte tu stoku namrtvo... i ja ću vam pomoći ako treba. Bravo za policiju kantona Sarajevo
I, kako smo već navikli, nakon ispitivanja biće pušteni na slobodu ;) (uzevši u obzir mjere pritvora od 30 dana, recimo).
To je do mentaliteta sredine. U Sarajevu se uvijek kralo i krast ce se. To je tako jer generacije lopova uce jedni druge lopovluku. Nema to veze s policijom sudstvom nego sa odgojem. Ako je osoba odgojena da ne krade on nece nikad krasti bez obzira na materijalnu krizu. Znaci krade se sve od patika u dzamiji do skupocijenih auta. Omladina u Sarajevu samo prica o kriminalu i svojim idolima u kriminalnim krugovima te zele postati takvi. Ima tog i u dugim sredinama al u Sarajevu je to specifikum.
1312 ACAB-si dobro znaj
Ilidža Theft Auto 6
čim je BMW, policija puca.... a pucali bi malo morgen za mog krša.
a ti kupi BMW
Dok se ne bude sudilo ko u onom sistemu,... a to bi bilo 10 godina strogog zatvora,.. neće se smanjiti broj krađa i pljački,....
Sad ce komentatori da okrive srbe za ovo!Njima su srbi krivi za sve :)
Bilo bi lijepo da objave imena. Svejedno je koje su vjere, svakako sarađuju međusobno.
@hermann hesse Naravno kriminal ne prepoznaje barijere tipa religija,vera,nacionalnost ili boja koze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve cestitke za organe reda i nek nastave, neka poboljsaju svoje steljacke sposobnosi, pardon nek nemaju milosti prema ovakvim. MOMCI SVAKA VAM CAST NA URADJENO!!