Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aa sta cu pusit
Civilizirane zemlje svijeta jedna po jedna legaliziraju vutru, samo primitivna komunistička stoka sa Balkana pod \'narkodiler\' smatraju prodavca vutre, dok tone i tone heroina, kokaina i metamfetamina putuju kroz BiH. Aferim stoko!
U Dnevniku u 19,30 na TV RTRS - entitet Republika Srpska, objavili su: \" Da je u akciji \"Trio\" koja je provedena u Republici Srpsko, Federaciji BiH i Crnoj Gori..\" Dakle ne postoji Bosna i Hercegovina već tzv države Federacija BiH i Republika Srpska. Šta li ovdje radi RAK i voćstva stranaka koje su za Bosnu i Hercegovinu...!?
Nije brko ali kvalitetna vutra košta duplo ako ne i troduplo za kilu od albanske krdže
nije skank sve sto mirise na gandzu
367 x 9000 za 1kg = 3.303.000 šta kažu zarađivali stotine hiljada ha ha ha ha
haahaaaaaaa pa to je policija pokrivala ,sve godine , nego došlo iz vana da se mora malo srediti ili ovi nisu davali dovoljno policiji ...ne mojte biti budale sigurno je tako,
masala, tako i treba, ne mogu samo krimosi udruzeno raditi .. svaka cast policija
mmmm skank