Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al ih hapse zadnjih sedmica...samo u kost, svi zlocinci neka budu osudjeni da mi je rod najrodjeniji!!!
Hebo ti ovo. Uhapse ih poslije 30 godina. Sad je svakom po pet, sest banki. Vecinu zivota prozivili. Sad ih treba hraniti i lijeciti u zatvorima. Ovo treba samo objesiti.
Ovi strasni zlocini, genocid su nagradjeni dao im se enitet pa to nema nigdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100 ljudi ubili i bili na slobodi 30 godina??
Nadam se da će svi zločinci biti ne samo privedeni, nego i procesuirani, a oni za koje se utvrdi da su počinili zločine i osudjeni na dugogodišnje kazne. „30 godina poslije“ je perfektan time-ing. To znači da su zločinci već 30 god. živjeli u strahu i čekali svaki dan kad će neko da zazvoni na vratima i da ih uhapsi. Ovi što još nisu uhapšeni - žive i dalje tako - u strahu i iščekivanju, svoj pasji život. Sve čestitke i podrška SIPI i tužilaštvu.
Crveni kombi Nenad Stevandic i Bosko Vuksan, spremite se...
Nakon 30 godina...
Kandiće sam računao normalne ljude. I u ratu se može biti normalan. Fuj smećari.
Malo je kasno ali nek se hapsi samo tako sutra da cujem da je neko iz rodbine nešto strašno radio za vrijeme rata ama sam bi ga mucio pa prijavio ali ja bi poceo od ovi nacijonalista sa kliksa oni su mi nešto sumljivi
Pa gdje ce drugo neg u neku zabit.Odatle i iz suma su i 92. izasli.
I oni hoće da obnove ovu istu vojsku. Da vrate ove iste ljude na ista mjesta.
Znaju da mrtvi nemaju pravo glasa. Pobili sve i onda bi kao referendum.
Ma jooook.... nemoguće.... Ne bi oni nikad.... srpska ČAST njima ne dozvoljava činiti takva nedjela....
U Srba ima poslovica" Ogolje se nema rata".Pa oni su naučili samo klati i pljačkati nedužno stanovništvo.95 % stanovnika Pravoslavaca Nevesinja je ogrezlo u zločinu u ratu 92-95.Kad bi se procesuiralo sve one koji su učestvovali u zločinima ne bi od Nevesinjaca PRAVOSLAVACA niko ostao.Samo ned znam šta su se nadali svih ovih godina da će da žive u miru.Bit će kazne ,bogu nije hića.Pa sami se ubijaju zbog tolike prolivene krvi nedužnih Bošnjaka.
Hapsi sve!
Dobro ste se sjetili 25 godina, sve hapsi ko god je silu provodio nad civilima, da više nikada nikome ne padne na pamet divljaci fuj
Sudstvo je najvece kriminalna organizacija u BiH, oni su ove zrtve godinama ponovo ubijali iz dana u dan..... najgore vam sve zelimmm !!!
Pašad genocidna. A sigurno su dolazili rintati u Sarajevo s pričom ''ko nas zavadi, šta bi''* Mamicu vam genocidno brdjansku, puno vam je dati i ovce da čuvate.
Ovo samo monstrumi mogu uraditi, hrabri borci za otadzbinu