Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to nije moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zar ima i njha da su cinili zlocine, nadam se da ce se klupko napokon poceti odmotavati
Smrc,smrc, nismo mi nikoga ubili, silovali itd, mi muslimancici smo bili kuhari u vojsci
Samo metak u vugla...
Ma drug moj ne mogu oni nikako izjednacit. dobro se zna ko je ovo sve zakuho i ko je nazalost donji bio prve 2 godine rata :(, i nazalost u Srebrenici 95 :( Rahmet poginulim a kazna pociniocima prije ili kasnije ce biti, i nema pomirenja dok oni sami ne shvate kolika je njihova zabluda.
srpsko genocidaska posla i izjednacavanje krivice, ali svi znaju da nema monstruma do vlaha.
Ko je god koga povrijedio namjerno od civila i zarobljenika neka je uhapsen. P.s. koliko bi srgadije ostalo na slobodi bas se pitam?
Pa pronasli dosta koski u jezeru zato i hvataju, a jos ne hvataju ex gradonacelnika Tuzle sto je drzo Smolucu Potpec i ostala Srpska selcad na podrucju Tuzle. Tip koji je organizovo masakr u Tuzli nad kolonom JNA sjedi Presjednistvu Bee Haa i savjetnik je Zeljki Komsicu.
Ne mogu da vjerujem da su konačno odlučili i nekoliko turaka da uhapse
oboje na kolac.
to je sve laz