Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi glooove ovaj zraci inteligencijom, pravi nobelovac.
@MarlboroTouch Inače radi na konformacijama molekula aromatskih spojeva.Nastavio rad dr.-a Vladimira Preloga.
E niko se više neće sa njim igrat', jer laže. Trebao je bit iskren i priznati. To bi bilo fer
Ko su nalogodavci?!!
Zatvorise nevinog covjeka a vidi mu se po ocima da je procitao preko hiljadu knjiga .
Emilio objasnio.
joj babo vidi mu glave
Selo zveka mogu deset puta nekog ubit dok neko vidi...
Haj te vi tako lako pogodite smrtno nekog dok sjedi u autu sigurno auto ima i stakla zamracena,i da vas dotad vec ne ubiju cuvari iz auta,mozda je neko od cuvara bio upetljan ...
Nesto kontam bili na kafi bacili šuplju i razisli se ...ovaj otisao pucao i poginuo ...drugi ...uzio ima alibi ...nije svrsio haha
a ima i ona de samo da nekog optuzimo i strpamo u zatvor...
Pored sto svi i vlast i opozicija kao i sira javnost znaju da je motiv politickog karaktera izreziranog u kriminalnom izvodjenju pa stim u vezi istraga i pravosudje nece niti mogu dati rezultate iz razloga ne neutralnosti.
Nisam, časna pionirska!
kud odoše ranije, eto da su ostali još sahatak i po, imali bi čvrst alibi uključujući i ovog grešnika prezimenjaka komadanta nam save sa sutjeske(hej haj hej haj komadant sava https://www.youtube.com/watch?v=Sb7bWCnM7Gc).
Srbi, naj ruzniji narod na planeti. Vidi se iz svemira da je srbin.
Nisam ni ja al meni vjeruju.Kako ga nije strah Boga?