Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vehabija,odj.ebi na neki vehab.ijski portal,jeb.o ti kav.ka.z pori.jekl.o,jes čuo.!
http://www.kavkaskiemirat.com
AKADEMIKA POD HITNO PRIVESTI NA INFORMATIVNI RAZGOVOR
I opet se javlja smrdljivi juzno-rumunski usrani genocidas i svinjogojac u opankama iz svog brloga negdje na Romaniji i fakat GROKCE ko naka svinja, sijuci mrznju medju narodom samo zbog svojih ciljeva, jer ga je uhvatila panika da ce ubrzo i na njega biti red, a vidi sa da jedan po jedan lagano upadaju u mrezu. Ne bi me zacudilo da je AKADEMIK cak Ratko Mladic. Od urednistva Sarajeva-X zahtjevam da policiji preda I.P. Adresu ovog genocidasa i da se njegov identitet temeljno ispita. A ni mi necemo da nas ovaj idiot i dalje vrijedja. Hvala, s postovanjem
@AKADEMIK Ja tebe fakat zalim. Ti sigurno imas 180 kila, povazdan si pred racunarom, nisi nikad gu.zio, nemas raje, ne izlazis, otac te napustio, mama se ku.va. Ti si jadan, jer sve što imasje ovaj forum i ovaj bolesni stil pisanja komentara. Mozda i nisi S.rbin, nego si jednostavno toliko jadan i patetican, da ti je ovo najveca zabava u zivotu. Slobodno se malo trgni, izadji medju ljude, smrsaj pa ganjaj ribe(il ganjaj debele), probaj biti fin na forumima pa mozda steknes nekog stvarnog prijatelja pa mozda malo i izadjete negdje. Pa upoznas nekog... Ne sekiraj se za starog, ko ga jehbe, a stara se voli zitigu ko i svi tako da ni to nije problem. Z.guzi, zapali joint, popi pivu - oslobodi se malo stresa i frustracije. Vjeruj mi bice ti bolje. Ne opterecuj se , Muslimanima, Mezarima, Pejgamberima. Neces nista postic. Poslusaj me - hitno zgu.zi nesto. Plati ako treba.
I još ovi iz manjeg BH entiteta imaju obraza da se jave kako su i oni\"stradali\"a to su samo izolovani slučajevi a u Srba je to bio SISTEM,svaki dan se i sudi i presuđuje karadžićevim Srbima i tako će trajati godinama,samim tim se vidi obim zločina koji je počinjen nad nedužnim i golorukim narodom.U pokušaju izjednačenja zločinaa oni su od skoro sve svoje vojnike stavili na spisak tzv srpskih žrtava ali to naravno sudovi ne priznaju i od toga nema ništa....itd ...duga je to priča...
Treba pravit nove zatvore, koliko smrda hapsemo u zadnjie vrijeme!
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
pa ratnom zlocincu biljani plavsic koja je kriva zvak zna koliko danas je na slobodi, a u svedskoj je bila u zatovru sa pet hotelskih zlatnih zvjezdica! jurisic koji je nevin ta fasisticka srbija ga tretira najgore ko sto moze biti, tihicu mrcino izdajnicka lesino, raspado se u najgorim mukama!!!
Vlada Republike Srpske prihvatila je prijedlog Odbora za njegovanje tradicija oslobodilačkih ratova i u kalendar obilježavanja značajnih datuma uvrstila 9. maj - Dan pobjede nad fašizmom i 12. maj - Dan Vojske RS, izjavila je danas portparol Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite RS Maja Radetić. Ona je na konferenciji za novinare rekla da je u okviru proslave Dana pobjede nad fašizmom predviđen parastos svim stradalim u Drugom svjetskom ratu, koji će početi u 10.30 časova u banjalučkom Sabornom hramu Hrista Spasitelja, a potom polaganje vijenaca na spomenik poginulim borcima NOR-a, te obraćanje zvaničnika. Radetićeva je navela da će se Dan Vojske RS obilježavati tri dana, a da proslava počinje 11. maja parastosom poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata u banjalučkom u Hramu Hrista Spasitelja.
ako se u političko-pravnim krugovima ovih dana špekuliralo da je slučaj \"Dodik\" preuzeo bivši sarajevski kantonalni tužilac Oleg Čavka, koji je od prošlog mjeseca zaposlen a nije uzeo najglavniji organizoiranik kriminal slucaj u bosni i hercegovini a to je Dodik?! ZNACI DA JE SPIRIC SAMO POSTAVIO OLEGA CAVKU DA ZASTITI DODIKA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO, CRNA TI SE BUDUCNOST PISE KAD TI SPIRIC POSTAVI SVE GLAVNE TUZIOCE I POLICIJU GENOCIDASE!
cijela genocidna tvorevina plus 50% iz bezkicmene srbadije , sve genocidas do genocidasa srbskih grobara...
a kad ce uhapsit ratka mladica? eno ga kod dodika redovno na ranchu:)
Kol\'ko vas je genocidaša??? ccc