Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo hapsi....malo im sto su se uhljebili...nego daj im da pljackaju varaju krivotvore i jos da se sexaju po kancelarijama...oduzeti im kriminalom stecenu imovinu i sexualna pomagala...
tačno...da makar rade kako treba , ne bi im zamjerili toliko što jakim vezama dolaze na fotelje, tako je i u jačim zemljama...al da je samo to problem
i filmove objaviti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E kakva je ovo rospija i koliko je ljudi zavrnula u crno... nisi nikakve dozvole mogao dati ako ne podmazes... kurvo dodje i ti na red!!!!
Ne znaju sta će od sebe u tim općinama. S kafe na kafu, ogovaranje i tako iz dana u dan od 8:00 -16:00..... Plus sto misle da su nešto bolji od svih nas, neljubazni i svrha sami sebi a trebali bi biti servis svih građana.....
sasvim slučajno Cerić i uposlenica budžeta
Ne znam šta je dotična konkretno skrivila, ali je fakat da se mnogi koji su zasjeli u opštinama ponašaju k'o da im je babovina i još samo čekamo da te opštine upišu u ZK.
Dotična je šefica za urbanizam još od Dejtona. Ne postoji JEDNA osoba u Starom Gradu koja je dobila urbanističku i građevinsku dozvolu, bez da je uplatila "zekat" Lejli Cerić. Najveći lopov koji je ikada nogom kročio u Stari Grad, kurvetina koju će neko na kraju ustrijeliti kao kera, ako sud bude "radio" kao i do sada. Kada bi mogao i morao da biram koga bi volio vidjet u zatvoru, Cerićku ili Bakira, Čerićka bez razmišljanja. Jednostavno kuja nema granice.
Nesto te dobro zeznula izgleda
Udružena zločinačka skupina: Goran Ceric, od Lejle Fazlagic partner ima kćerku koja je snaha od Mihrije Pelak, a 0koja leži u zatvoru zbog kriminala sa nekretninama. Ova Ceric valjda dođe rod ovom Goranu. Nekretnine su im familijana specijalnost
Lejle i Alije ne izlazitr iz kuce ovo je vase vrijeme!!
Zato sam ja čekao na urbanističku "samo" 9 godina....
Pretresite malo i Novo Sarajevo, gdje posten covjek ceka 5 godina da dobije rjesenje o legalizaciji, sto je valjda u interesu njima da se naplati porez i ostalo, ali nista!!! Pa dosao lik kojem je bilo u interesu ima SDA veze i za 15dana tuzio i onda ga odbili ma fuj!! BAGRO JEDNA SVI CETE POPADATI AKO BOG DA!
joj sto su zaredali s lejlama i ceric i fazlagic koja li je sledeca
Prepisivali sto im je trebalo i koliko im je trebalo. Nevaljaju papiri sredi za koju stoju.
...veli avaz da je dotična bila "sudinica", i to još izabraTa za "reformu pravosuđa"...
podvaljuju vam hapsenja ovih zena koje su bile prisiljene da rade to sto su radile... Nemojte oci da vam zamazuju!!! Hapsite glavneee MU*ONJE !!!!!!!
AKo je ona bila prisiljena ja sam MAMUT Ne lazi, hebo te ona, mora da si u talu bio ili ti je familija
Ovi vec pocinju napadat Hadjibarica.. Javna je tajna da SDA pripremila hapsenje Ibrahimu ako pobjedi na lokalnim izborima.
Cerićka uzima lopatom od Dejtona, Hadžibajrić je za nju amater, nula. Kurvetinu treba na doživotnu robiju. Neka tužilaštvo javno pozove, ako imaju muda, stanovnike Starog Grada koji su bilo šta gradili u zadnjih 20 godina, neka probaju naći JEDNU OSOBU koja nije morala uplatiti "zekat" za Cerićku prije izdavanja dozvole. Kuja jednostavno nema granica, uzela je milione u kovertama.
Basumsagosum ! Grudva je bacena :)))))
Sad ce bivsi reis Ceric u akciju spasavanja familije