Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzavljanka bih u sarajevu? ma nemoguće
jes vidio sta nasa policija svasta nadje :D tacno ih treba povaliti
bojim se da nemam snage da raspravljam s tobom o tome, il se nasmij il razligu jarane ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant joj je muz ili "decko" poveo drugu na osmomartovsko putovanje :D 😛😛😛😛😛😄
zvuci kao najvjerovatnije. dobra logika.
A koliko se dobiva ako se nedojavi?
kucka,u zatvoru nek trune,igrati se tako s necijim zivotima,mamu joj retardiranu...
Nekome je htjela i uspjela bar na kratko da pokvari putovanje.Sretan 8 mart iza rešetaka pametnice mala.Sve pohvale policijskim agencijama koje su u kratkom roku identifikovale,pronašle i uhapsile dotičnu damu.
U lutriji je isto neki dan dala lažnu dojavu..padnem na oba!
ne binvala stete bilo ni da je nestaonturaki avion i onakonsamo bosnjaci lete s njima za svoju maticunhahha
ne priznajete vi to.. jel to nisi procitao stav IZ
Avion Turkish Airlines-a .... sumnjivo hahahaha ....možda je u tom avionu bio neki macan Turčin i htio pobjeći od nje i S.V. je učinila sve što je mogla da taj avion ne poleti sa aerodroma .... to mora da je ljubav :)
Ko je oba guska? Puknite joj pravu šamarčinu.
što joj je to trebalo,? pretpostavljam da je neka sizofrenicarka, pa se isparanoisala da je bomba u avionu, zena mislila dobronamjerno da spasi putnike, smjestite je u ludaru i nakljukajte lijekovima i gotova stvar
refko i combe bacaju bombe
inače navijačica željezničara...
a one po skolama radi ispita ne mogu nac? ;)
nije znala da očisti tragove iza sebe... ja kad bi dojavljivo ovako nešto kupio bi novi mobitel starijeg tipa do 30 KM i novu sim karticu, i pazio bi da me zena na trafici ne zapamti, onda bi ih nazvo, skino bi sa neta nečiji glas snimio i pustio im snimku.. onda bi telefon i karticu uništio, polio benzinom, zapalio, čekićem razbio, karticu polomio, smrsko ga na komadiće, sve to pomeo i bacio u kanalizaciju, onda bi se ispalio izvan drzave na par mjeseci. Mislim da me nebi mogli nać.
Или одеш одмах ван државе, можда у комшилук, купиш број, назовеш и бациш.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krava
koza
ovca
Munevera šta uradi
Zasto nema lune sa komentarima....taman sam se zabrinuo 😕
Bravo policijo...ku...ju iza resetaka 5 god odma