Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zatvorite firmu inspirit i mirna Bosna
MUVEDETA ČEDIĆ BUTMIR JE DESNA RUKA LUDE SEBIJE IZETBEGOVIĆ I SKOROJEVIĆKA IZ LOPOVSKE SDA. ISTI SLUČAJ JE I SA UBICOM NEDUŽNOG STARCA-PJEŠAKA NEDŽADOM RAŠIDAGIĆEM.
Brajlovic Ilidza tu godinama ne kucaju racune pogotovo vikendom. Paragon blok jaci od USTAVA BIH. Neka dokaze kako je zaradio onoliku imovinu !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve radnje Denisa Stojnica su danas zatvorene radi "generalnog čišćenja " hahahahahaha
A gde pečat?
Kase, Kase pokrecu svijet politiku i nogomet kasama ja kupujem sve jahte, konje, zamkove Al' upamti frajeru da ti kase ne mogu kupit' raju iskrenu...
Sve hapse neke FINE i POŠTENE LIKOVE !!!
Trinesto prase he he
Inace vlasnici velike patriote
Što su im dobre uniforme!👆👏👌
Nargilhane obavezno nagaziti truju maloljetnu djecu svakodnevno dovoljno je samo inspektori da bace oko i vidjet ce da su vecinom djeca konzumenti...
sipa samo sarajevo-banjaluka a smijel sipa u medjugorje
U lopovluku se ne djele po vjeri nanu li vam vasu truhlu
Kad bi utajivači poreza počeli plaćati porez, tada bi od države počeli tražiti zauzvrat usluge koje je ona dužna pružiti, ceste, zdravstvo, školstvo, sigurnost itd. Bio bi to početak stvaranja pravne države. Prema trenutnom stanju, na sceni je nepisani ugovor o nenapadanju. Ne diraju jedni druge!
lako je u sarajevu hajte u citluk dole niko ne placa porez
Malo mačku i teleća glava.
Odmah zatvoriti ugostiteljske objekte, pekare, čevabdžinice, buregdžinice... od Bašćaršije do Ilidže. Svaki od njih će znati zašto!
Pa krenuh u Portofino (stari akvarijus) na kafu, kad ono zatvoreno, sta li je to bilo? Bas sam iznenadjen.
Tuga. Da nije Vatre, nikad ne bih Kiketa bez naočala vidio.... Kako sad suncu da vratim sjaj?