Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovog Engleza. Ma dajte malo ljudi zagrebite ispod površine, nudi vam se ono što želite da vidite. Kakav zapad i bakraći, pa i zapad se ruši ko kula od karata. Naravno pri tome ne mislim da je na istoku bajno. Rješenje je u nama samima.
Dje ces ti birati politicara koji nije lopov na ISTOKU? Pod broj jedan to ne postoji. Dalje nije potrebno. Treba narod zapaliti sve knjige sa ISTOKA i iskljucivo citati knjige iz uspjesnih regija koje nikad nisu imale Komunizam ili Socijalizam u sebi. Znaci nisu infektirane virusom.
U pravu je ovaj ENGLEZ, političare bira narod.Narod dakle izabere lopove,hajd ne valjaju pa onda ponovo na idućim izborima ponovo izabere političare pa ih optužuje da su lopovi , pa ponovo i tako stalno dakle kriv je narod
Mada je dobro hapsiti kriminalce, ali meni se cini da vi niste skontali da vama politicari nisu krivi. Vi ste DIREKTNA reflekcija tih politicara. Kakav narod takvi politicari. Razmisljajte kao Svicarci, bit ce vam kao Svicarcima. Razmisljajte kao srbi bit ce vam kao srbima ITD.
samo c.e.t.a.lj.i- vrse diverzije kradu varaju i manipulisu u Bosni.
e da tako hoće diljem BiH pogotovu pederacije šo bi bilo veselo,al ostaće samo pusta želja....
Pokrenulo se sa političarima, baš me zanima dokle će ovo ići. A ima mušterija.