Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je sigurno radio za ratne dezertere, pobjegulje i kvaziptariote-hulje iz lopovske SDA.
uhapsito sve koji imaju njegova uvjerenja...i oduzeti im penzije ljiljane stanove i poslovne prostore...i kad odleze kaznu vratiti ih u rodna sela...
Ti kao sveznajuci, hajde kazi mi koji ce brojevi biti izvuceni u eurolotto!
Martin Frančešević, njegov šef, hdz... on je organizator svega i dugogodišnji ministar/doministar u ovom ministarstvu... lopov nad lopovima
U cilju olakšanja budžeta, pritisnuti da propjeva sve i jedno ime, nalogodavce, ma sve. Potom poskidati imenovane sa budžeta, izračunati koliko su primili, da sve vrate, ako ne mogu namiriti prodajom imovine, stanova itd. Zatim zbog krivičnog djela potrpati u zatvore i poslati u rudnike, kamenolome i sl. da zazarade sebi obrok i smještaj u KPZ-u. Nema ležati džabe. I naravno objaviti registar, nema tog borca koji to ne bi želio, kakva zaštita podataka, to je ponos!
10 godina zatvora
Sitna riba, vrijeme je odavno da se počnu hapsiti i krupne, jer inace ode sve u ...
Uvjereni smo da je uhićenje gospodina Dragana Majstorovića još jedan od napada na ionako ugroženi i majorizirani hrvatski puk u FBiH ! Inače, uposlenici u državnim institucijama iz reda našeg naroda svohski opstruiraju svaki potez i gledaju da iz toga ostvare osobnu korist. Ovo je pored izbora Željka Komšića još jedan neoboriv pokazatelj ugnjetavanja !
Pecat,nagluplja stvar na svijetu,samo jos kod primata he pecat svetinja
E sad opet dobro hračkajte po borcima na ulici pa da ih je i samo desetak. Bili su oni u pravu za Registar boračke populacije. Mislim da i Denis ima ljiljan..........u kosi.
E koliko je samo ovakvih Dragana u ovoj napacenoj zemlji.
On je samo jedan od nebrojnih funkcionera koji su pored svojih primanja dobro namakli prodajuci razna lazna rjesenja sa kojima su namnozili 560000 nekakvih boraca. Ako je on prvi i jedini otkriven i to je bolje nego nista.
Helez ga protjero iz ministarstva a HDZ vratio (Salko Bukvarević) kako bi mogao i dalje potkopavati državu i državni budžet. To je hrvatski (HDZ-ov) nacionalni interes, ubaciti što više glasača na budžet, kakva evropa NATO i slične gluposti, takve lopove ne primaju tamo
Sitni pijun... bez politicke zastite...
hahaha ,pa je li uvjerenja o vojnom stažu izdavao i šešeljevcima ,arkanovcima ,škorpionima i ostaloj agresorskoj bagri.Zato se namnožilo 500.000 demobilisanih '95.
Ima ih ovakvih i to jos i na funkcijama
uhapsiti sve koji imaju njegova uvjerenja...