Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@E.....pokazali smo cetnicicu debilni mi vama svima dobro gdje su nam muda........znas ti to......nasisali ste se istih.......
mozda je administrator taj koji pise ovakve uvredljive komentare inace da nije ako on bi ih briso automatski.;;. sto nema imena ovog ratnog zlocinca koji je uhavacen u laktasima, prije par dana ovdje su se prljala imena bosnjaka a kad se radi o pravom ratnom zlocincu kriju mu podatke???
koliko znam ovi sto si hapsili su srbi,udri musljo ako smes sam,a srbe se uvek u sebe uzdaju,vi cekate nekog sultana,firera,poglavnika,i slicno....nikad sami,nemate muda vama muda po kuranu negde izmedju kicme i grudi ahahahhahahahaaaaaa
Zasto administracija portala ne dostavlja podatke o ovim bolesnicima kao sto je ovaj sto se naziva Akademik? Vidjeli smo da ih policija moze locirati i uhapsiti zbog sirenja nacionalne mrznje. Ako to ne uradite administracijo, niste nista bolji od njih...
@akademik.......samo pogani i smrdljivo genocidni cetnici govore tvojim rijecnikom !!!!! Uostalom izlisno je trositi rijeci na gresku majke prirode........ps pronadzemo li ikada ko si............ne mozes to ni zamisliti !!!!!!
@AKADEMIK. JE BEM TI USMRDJELU MAJKU U PO CETKE! TATI TI SE NAKENJAM U USTA KREZAVA I NATREPLJAM PETOM
@akademik.......poseremo se mi svi tebi i tvojoj ludoj mami sto te okoti usta.....gnjido genocidno luda !!!!!!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
@istorija........ne seri cetnicino........znamo da ste na platnoj listi nacista bili a i partizani su dobro znali sta sa takvima treba raditi !!!!!!!
..aaaa zagrijavaju se SIPA momci za glavnog kriminalca i zlocinca,,mamicu mu cetnicku..
Voistinu, partizani i četnici su se borili protiv zajedničkog neprijatelja (Nemci i ustraše) i sa zajedničkim ciljem - oslobađanje svih srpskih pokrajina od Trsta do Sofije. Jedino im je politička pripadnost bila različita zato su partizane nagradili Sovjeti a četnike Amerikanci.
Zar nam to oko dode partizana zive ratni zlocinci......ma sigurno je nekakva greska hehehehehe........cuj partizanska mu familija a cetnici paradiraju gdje mu stignu.........e moj partizanu !!!!!