Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov naredi hapšenje lopova da bi došao novi lopov ...
Svi uhapseni dosad su sitna riba i potrosna roba, zamijenit će ih neki drugi likovi, a organizatori svega ovoga su i dalje na slobodi (citaj na vlasti)
Kad bi pohapsili sve zasluzne ostala bi granica prazna.......
Kad bi pohapsili sve zasluzne ostala bi granica prazna.......
Uzeli mu i podvalili lovu… Pa cime ce on sada podmititi sudiju? Stvarno nehumano...
Zanimljivo ali samo se hapse Bosnjaci,jesuli zaista samo Bosnjaci korumpirani ili je samo na njih otvoren lov,Sipa ni zaviriti nesmije u B. Luku,zapadni Mostar,podrzavam hapsenja ali sviju redom......
Ja sam jucer dao komentar da su granice jos uvijek porozne da moze
Toooooooooo hapsi bandu sjeme im se zatrlo kriminalno banditsko
Korupcija se teško dokazuje ali ako se za službeno lice prikupe dokazi, mora mu se omogućiti dvostruka maksimalna kazna u zatvoru. Nije jasno zašto PArlamsntarci BiH 20 godina odbiju ove mjere u KZ BiH oim ako osobno ne rukovode ovim kriminalom. A KEmo Čaućević pjeva li pjeva !
Teško će se sve pohapsiti. Od portira do načenika je sve u koruptivnoj vezi.
Daj Boze da ovo sve na haijr izadze,,
A možda i udže
Kad ćete hapsiti vjerske službenike prilikom uzimanja označenih novačanica ???
Hoće Šefkija, hoće!
'Ko je slijedeci? Kakve su kvote na kladinicama?