Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak dodje da trazi posao posteno i nadje se pumpadzija da ga ismijava. Stoka.
Koliko god te razumijem, to sto ti govoris po Zakonu nije moguce…
Najgore sto su ga priveli zbog neovlastenog smimanja i vjerovatno ce se na tome i zavrsiti i platice neku kaznu. Porodica ako moze treba da nadje kakvog zeznutog advokata a vjerujem i da bi im narod pomogao i da ga tuzi do kraja. Vjerujem da bi mu u USA ovo natovarili kao nagovor na suicid ili nesto tome slicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Čitam na drugim portalima da ga je policija još više dotukla. Otišao je da prijavi ovog zlotvora Veljku Trišica a oni su se počeli sprdati sa njim i zbijati šale. Ko su policajci koji su tad bili u smjeni? Objavite njihova imena!
A ja radnika pa kakav je vlasnik BP kad zaposli ovaku facu ko je da ona krmaca rasplodna fu. Samo otac od Mladena te mora pronac i da te snima Dok te guli kopile usmrdjeno vjerovatno imas i ti djecu cucaj ih dobro mada se nisi trebo razmnozavat kad si takav kakav ce bit onda rasplod
Nije on jefini koji ovako ne ovlasteno snima i ponizava ljude. Dobar zakon za neovlasteno dnimanje koji ce se primjenjivat i kraj ovakim slucajevima.
Kako bi ti ja presudio, majmune jedan. E sad ostatak zivota misli o tom 😊 majmune I jedi cevape s lukom, da Bog da ih u grobu jeo.
Ne daj Bože da je moj sin. Bilo bi dijete za dijete, a vi kako hocete.
Pitanje je kako je sporni video prihvaćen na tik-tok i kako su reagirali komentatori. Da je ovaj zlostavljač osuđen u startu u komentarima dečko se nebi ubio sigurno. Ako se uglavnom likovalo nad ismijavanjem onda moralnu odgovornost imaju i komentatori.
Velika većina ubojtava se dogodi zbog stida i sramote. Sramote od neuzvraćene ljubavi, sramote zbog fizičkog izgleda a nadasve sramote od životnog neuspjeha upoređujuće sebe s drugim ljudima.
Kuvac je javnost ogorcena, javnost visi po hebenim socijalnim mrezama i samo gleda kako ce koga zahebavat i ismijavat. Mahala se preselila na internet
A zasto je ismijavan ako je trazio posao? Ne kontam...
Zato što je niko i ništa i konačno našao nekog slabijeg od sebe......
jutjuberi i tiktokeri...sve vas napalmom trreba posuti i zapaliti
Oni ne biraju srestva kako doc do nekog uspjeha. Gori su od novinara
Dijete našao ismijavati sve mu j.... ružno... daboga ga karali u zatvoru
Iskreno, mali nije trebao da digne ruku na sebe zbog ovoga...
Majmuna u pritvor **** ti tik tok mater u ****u!!.
Dragi Putine ako misliš koristiti Nuk Bombu prvo ispali na Balkan jer tu živi najgora pasmina ljudi na svjetu.Hvala Putko!
Ebo li vas Tiktok seronje jedne. Da li ima i jedna zapadna bljuvotina koju ste zaobisli. Govnari jedni. Svi koji koristite Ziktok ste teret drustvu, porodici. Propalice jedne. Glupani jedni. Sejtan vas je obuzeo.
Vrijeđanja se dešavaju i na drugim aplikacijama, malo kulture nije na odmet, kao ni informisanja. Krivo su oni koji vrijeđaju/ismijavaju, a ne aplikacije na kojima se to dešava.
Ye bem li ti svu familiju imbecilsku . Sociopato potlacena nasao si da se ismijavas sa neduznim djecakom , nego da mu pomognes . Krezavi magarce da Bog da ga nosio na dusi cijeli zivot i Bog ti platio ako si ti sevep njegove smrti.
Ako je vec naumio da se ubije steta sto nije prvo ovog djikana prosarao ko sir, da se drugi zapitaju kad podignu telefon i pocnu snimati ovakve gluposti...
depra/ptds, u odmaklom stadiju samo sebe krivis.