Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima puna usta Bosne, svi patriote, a onda kad se dokopa pozicije krade državu gdje stigne
@_xy_Krades jer mozes , da ne mozes ne bi bio patriota . Kratko i jasno .
i treba ,samo hapsi,i moj Himzo je odlezo 2 hefte sto se malo potuko na bazenima..
Pitanje za GP: Zasto ne uhapse inspektora Jurkovica koji je na ocigled 10 ljudi tukao svoju nevjencanu suprugu i prijetio komsijama pistoljem? Svi su prijavljivali i otislo na sluzbu a inspektor sa visom i dalje prima dvi hiljade platu?
@Rusmir59 Pri tome radi im jos u centrali? Pa evo recite -ja bih bio svoju zenu ali sam insan i nemam pistolj sta trebam ja da uradim da se zaposlim tako i koji kriminal da poduzmem? Uhitili ga a ovaj jos radi..Ja drzave i jada!
Ma dje bi to , i to drzavni sluzbenik uradio ,jos na granici ,ma nevazno , je li aerodrom, uuuuuffff.jbt. pa slijetalo se dugo godina u Sarajevo,a otkad taj tu radi ----- jbg.racunajte da je i ranije dosledan sebi bio.
Može se i čudo desiti, da nekog svog anonimca iz SDA i osude, ali ove neke iz reda, "sve je po zakonu", nejma šansi.
oSURITE GA PO ZAKONU
Garant zlato,policija je u talu sa kriminalcima,to je opšta pojava,pitam se šta se čeka,policijske agencije se moraju pretresti od-do,u tim struktirama je"kukolja"ko u priči
Uvoj zemlji samo sića krade. Bogat čovjekl ne krade, jer imade i rodio se tim. Eno Fahre, pa Bakira pa Čove a Dodikov tata je čuveni bogataš ! :)))
Leti riba, pliva ptica.
dokbsu ovog hapsili, ispred očiiju im prošlo par kila kokaina, 10 terorista, par kila heroina, milja eura u kešu i šta sve ne drugo... a papak pao... hahhaha.. obožavam kad levati padnu...sam pao, sam se ubio... za cenera... hahahaha... imaš li šta za prijavit... nismo ovce skupa čuvali, još uvijek sam VI za papke....
Svi redom uzimaju ti poganćeri granični policajci , i sad šatro našli nekog papka da ga povale kako bi sebe pokrili i svoje lopovluke .
sad bi se mi kao trebali čudit na ovu vijest... a svi smo bili u situaciji da nam se za 10-15 km prekoračenja kaže "hoćul pisat ili.... "
Hahaha ironija. Pošten čovjek a policajac ili inspektor? Pa ni na filmovima.
ko li je p.a.ima li ime prezime da li velika lova u pitanju hoce li mu stranka pomoc oko mjera zabrane