Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmah pohapsiti organizovanu kriminalnu grupu iz Vogosce koja je za izgradnju fakulteta za javnu upravu uzela mito u iznosu od 25.000 KM. Na ovom \"fakultetu\", koji vec nekoliko godina stoji samo na stubovima i nikad nije gradjevinski zavrsen, trebali su predavati ugledni SDA profesori Denis Zvizdic i Nedzad Ajnadzic. Pomocnik nacelnika Suad Spahic je glavna i odgovorna licnost za navedene protivzakonite radnje a pomoc pri izvrsenju ovog krivicnog djela su mu svesrdno pruzali trenutni nacelnik opcine Vogosca Edin Smajic i njegov prethodnik Asim Sarajlic. Vise informacija o ovom slucaju mogu se dobiti kod izvjesnog Tahirovica koji je trebao biti vlasnik ovog fakulteta i vlasnika gradjevinske firme MirpoGradnja koja je izvela dosadasnje radove na izgradnji objekta ovog \"fakulteta\".
E lljudi moji , pa lako je vama govoriti da je to Brod koji niste iz broda nego ste dosli boga pitaj odakle samo tu da zivite . a meni koji sam rodjen tu i sproveo jedan dobar dio zivota tu nemozete izbrisati to ni iz glave a pogotovo ne iz srca jer to jednostavno nije moguce.
Stalno vam ponavljam,a vama nikako da uđe u tu tvrdu glavu bez kapi mozga.Nije Bosanski Brod već samo BROD.Ponavljam BROD !!! I naučite se već jednom !
@hrnjica mah, klitoris nema svojih članaka nego samo kopira sa drugih portala a doduše ni oni nebi drugačije napisali još se misli da je BiH cjelovita i ne djeljiva ;)
POGLEDAJTE MALO USTAV BiH NE POSTOJI VISE NIKAKAV bosanski brod,postoji i postojati će samo BROD U BOSNI I HERCEGOVINI . .POZĐRAV HRNJICA
sprdacina od suda. Zar toj BAGRI iz vrha te zamrsene stranke nije vec jasno da \"DIKONJA\" privodi pravdi samo clanove iz KOOPERANTSKIH stranaka ali ne i svoje. kakve li slucajnosti?
jel se ovo i slikao sa kovertom i ovom kesom :D