Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekali da cetalj napuni 73 pa ga uhapsili pred smrt.... 22 godine nakon rata
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! U KLJUČU I SANSKOM MOSTU JE POČINJEN GENOCID A ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO HAPSI 1 ČETNIKA! P.S. DA JE OVO SMRDLJIVO BH (NE)PRAVOSUĐE SAMO PROCESUIRALO RATNE ZLOČINE I DA NIJE BILO HAŠKOG SUDA BORCI AR BiH BI JEDINO BILI PRESUĐENI ZA UZP I GENOCID!
Novi Dan, novo hapsenje genocidnog djikana u Genocidnom Djikanistanu.
Javite mi kad bude uhapšen Radisav Stuparević zvani Raci iz Osmaka!
Vjerovatno nece nikad.
Hoce li mico u izolaciju ili u grupnu sobu ... Rod mu vas cjeli treba iskrkati !
granice stare hiljadu godina na uni drini savi i moru ne moze pomjeriti ni kina ni rusija skupa . dok je ziva amerika i zapadna hemisfera granica na drini ce biti razdioba izmedju rima i bizanta izmedju zapada i istoka izmedju onih koji pisu latinicom i onih koji pisu cirilicom izmedju onih koji slave bozic 25. 12 i onih koji slave 7 janura. bosnjaci su tu sasvim slucajno zapadno od drine a SDA nikada be bila vlast da fenicini nisu izmislili novac
Genocidno pleme!
Nicija nije do zore gorila. Sta ste cekali do sad. Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kad su sve naokolo ratni zlocinci. Ni dvadeset godina nije dovoljno bilo da ih se nahapsi. Uzas
Koga god uhapsis u genocidnoj tvorevini neces pogrijesiti
Odavno je vec trebao biti procesuiran!
Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je optužnicu koja optuženog Vuka Ratkovića tereti za krivično djelo zločini protiv civilnog stanovništva iz člana 142. Krivičnog zakona Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Naime, optuženi je u više navrata prisiljavao civila ženskog pola srpske nacionalnosti oštećenu „VR-1“ upotrebom sile na seksualni odnos (silovanje), jer je udana za civila bošnjačke nacionalnosti T.M.
Zlocini iz visegrada...