Komentari (552)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno....
hapsi marvu..vidi mu samo glavuse,,,a staje sa vilom od cijih para je to napravio,,
@RemovedbyChevap Da kao da je revizija presude važnija od hapšenja ovoga dželata koji je zavio po Bosne u crno. Manite se više ratova i prepucavanja i počnite čistiti ispred svojih kuća
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ovog covjeka poznajem dugo vremena i prije rata i uz rat i sada , samo mogu reci jedan pokvaren do srzi papak iz okoline rogatice , ono najgore sto moze covjek biti , lopov , prevrtljivac , korumpiran do srzi , smrdi na korupciju , ne obrazovan , kupio diplomu , sve najgore , sramota za bosnjake , za njega samo dozivotna robija , on je ono najgore u ljudskom rodu
Ovaj ima lopovsku facu. Gdje si poš"o lopove!?
Bakir dao pijuna ☺
Ovo udar UDBA-ško-KOS-ovskih struktura na jednog slobodnomislećeg Bošnjaka, koji je se snagom svoje misli zalagao za svoj Bošnjački narod i svoju islamsku vjeru. Ne daj se brate Amire svi Bošnjaci su uz tebe. :)
Obezbijedite mu motiku u bajbukani i metar s metar zemlje da sadi paradajz.
Eto i u SDA se zametnuo jedan korumpirani covjek.
Mozda je covjek pristao na prociscenje, padnu optuzbe i opet ispocetka...ko zna
a sada Sarajlić i njegova grupa, naravno tu su i neki generali, trotoarska opština koja vrijedi za deset drugih. Do slijedećih izbora biće tijesno u zatvorima, a sudovi će raditi u tri smjene samo za SDA-ovce!
ZUKIĆU JE, NAIME, TOKOM SEDMICE URUČEN POZIV ZA ISPITIVANJE U SVOJSTVU OSUMNJIČENOG U PREDMETU BOSNA, NAKON ČEGA JE ON ZAPOČEO VRŠITI PRITISAK NA SVJEDOKE DA PROMIJENE ISKAZ. NO, SVJEDOCI SU SE ODMAH OBRATILI TUŽILAŠTVU KANTONA SARAJEVO, KOJE JE DONIJELO ODLUKU DA UHAPSI AMIRA ZUKIĆA
Zna li iko kako je riješeno pitanje obavljanje vjerskih obreda za gospodina Zukića u pritvoru. Čovjek je nevin što kaže BAkir dok se ne dokaže suprotno. A i da nije ima pravo na vjerske obrede i zahvalnsoti ALahu što je dosad udobno i ugodno živio. A ikako bi bio sekretar SDA trećeplasirani lik u hijerehiji bez apliciranja vjere ??
Samo razmišljam možda ga pritvorski čuvari povedu na džumu kad oni krenu ? Ipak ćovjek mora da izvršava svoje vjerske obaveze, kad moraju STUDENTI SARAJEVSKOG UNIVEZITETA što tek ne bi razbojnici, pa oni su najvjerniji članovi SDA !
Poznajem ovoga poštenog i čestitog mumina, Allaha mi ništa nije kriv.
koji je on lopovcina i ljigavac fuj vodite ga iz BiH
kako bi volio da mi amir zukic oblize muda
pustio ga zujan niz vodu
A fiiiin...
Lopina teska
njega treba vješati, koliko se nakro samo!