Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drogom se samo mala djeca bave, a mi smo stare barabe što prave poslove rade. Šverc ljudima tu se prava lova uzima Rusima, Kinezima, Albancima, Irancima i svima njima, a njih uvijek mašallah ima Edo Maajka - Minimalni rizik
@harrison19ford prihodi su stalni, zapada su gladni a mi dobro uhodani
Pa ne možeš krijumičariti legalne migrante...😕
Biti srbin je jedno, a biti pragmatican pa i kao takav zasto ne i krijumcarit arape je drugo, kao i u jucerasnjem slucaju Miletivog potpisivanju ANP-a koji je isto pragmatican kao i Vuciceve podrske tome i zasto ne, zivot ide dalje, dok na nepriliku Sarovic to nije. Na zalost.
Foča je gotivno naselje
ma ne bi focak 😁