Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportski ribolov: Uhvati, uslikaj pa pusti.
Ovi bar svoje hapse ako nista.
Kapitalac,danas u zatvoru,sutra na boljem i laksem radnom mjestu.Vec vidjeno kod djikana,a vala ikod nas nazalost..
kad bi ih krenuli sve hapsiti morali bi izgraditi vise zatvora. gdje bi to stalo...
Nadam se da ce i u RS-u malo stati u kraj ovoj vrsi kriminala.
Vidi mu se na cehri da je posten covjek
Kako Mile "čisti teren" polako, ali sigurno. Sve banke i firme preko kojih je "radio" gurnuo je u likvidaciju. Osobe koje su potpisivale sve i svašta prolaze proces "sudskog procesa"...utvrdi im se da nisu krivi, dobiju papir da su procesuirani za taj slučaj i mirni su do kraja života.
@Pixy A opozicija je "opozicija".
Jel nosi kravatu čuvaj ga se dobro...,
Šta je sa hapšenjem Bakira Izetbegovića arhitekte, državljanina Dubaia vlasnika Buroja, Dine Rogatice premiejr KS, kantonalnog pravobranioca, načenika Trnova Ibre PERILA, ministra okoliša ČEde Lukića radi pljačke 1,2 miliona KM iz Budžeta KS i falifikovanja zemljišnjih knjiga koje su prije toga zapalili 2014, a Bakir zapalio Predsjendištvo šibicama koje mu ej donio sadašnji ministar policije Čampara a tadašnji zvanični savjetnik za požare predsjednika BiH !
@dmachiavelli Nego da parafraziram, da vakvog naroda nema TREBALO BI GA IZMISLIT ! Šta kažeš na ovu, a ?
Jos jedan krvozedni opancar manje na slobodi.
Ako štetočine hvatate ( što je za svaku pohvalu ), pitam se zašto od glavnog glodavca ne krenuste ( nisu Laktaši tako daleko od B. Luke ) ... ? ? ?
da ga nisu uhapsili ,vjerovatno bi i on "PRMINUO"
Neće ni on dugo, vidiš da mu smnrtovnica iz džepića viri ... Valjda su ga zbog bliske smrti sad i uhapsili ...
Mislim da sad treba da uhapšen i bošnjački i hrvatski pravobranilac inače, ne može se dalje ! Dok je Čovićeve glavne državne tužiteljke , Čovićeva hacijenda izgrađena na ZATVORSKOM POLJOPRIVREDNOM dobru je SIGURNA ! Kako ba kad preko nje skrenuta rijeka Buna ? Paaa i Džingis kan je preko svoga poljednjeg počivališta skrenuo rijeku pa tako i naši velikaši i njihove horde ! A priskočila i EU projektom NAVODNJAVANJA i uređenja obala od poplave i ne malim parama :((
sve su to ista govna
NEKA JE! :))) TAKO I TREBA! BiH ĆE PRODISATI KADA SE STAVE SVI KRIMINALCI I NJIHOVI POMAGAČI IZA REŠETAKA, ODUZME IM SE NEZAKONITO STEČENA IMOVINA, BiH ĆE PRODISATI! AKO BI SE NJIHOVA IMOVINA ODUZELA, NE TREBA NAM MMF...TOLIKO SE NAPLAČKALO!
ne mogu da verujem
Za medije u RS, tj RTRS kao režimski medij , mi smo Švicarska, privreda nam jača od Kineske, izvozimo više nego SAD, a kako reče Željko Cvijanović ova vlada je produžila životni vijek stanovništva.