Komentari (782)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudakovic je legenda !
Neka bude stid i sram nalogodavaca hapsenja!
@ParadoXX pusti legenda treba se boriti za covjeka i cuvati ga ko oko u glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Legenda
stara bosnjacka tradicija slavljenja ratnih zlocinaca. genocidni narod
Srbine,sav svijet zna ko je gonocidan narod,nemoj okretati list
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da zaključimo: Kad ti se neko natakari na tvoje i hoće silom da otme, uzme, uzurpira ... i ti se braniš , i braneći se slabijim ili nikakvim "alatom" uspiješ se održati pa oteti sebi bolji alat i natjerati napadača u bijeg a ne pokušati da mu uradiš ni približno onako kako je on tebi naumio... to zločin? Pa onda smo mi svi u krajini zločinci...Hapsite nas redom... mi smo pokušali jednostavno da preživimo....
e da je alija rahmetli ziv on nebi bio hapsen boli ih sto je 5.korpus sve gazio pred sobom bake sram te bilo sta si dozvolio da nije ovih ljudi bilo sad bi imali pasos velike srbije
a najzesci su mi ovi horozovi koji pisu: "generale BiH je uz tebe"... kao oni su kompetentni i relevantni da se izjasne u ime svih nas.. u ime kompletne populacije... oni znaju! ili pateticari koji pisu kako je Dudakovic heroj... time me neodoljivo podsjecaju na cetnike i njihove "heroje, obilice i sav ostali proliv"
Treba pohapsit ove trezorase i podrumase, a ne postene ljude kojima je zivot visio o koncu svaki dan braneci ovu drzavu!!
ne brinite nista... ako pobiju sve svjedoke Tuziteljstva, general ce dokazati svoju nevinost ... ispravak: htio sam reci, ako pobiju IZJAVE svjedoka! p.s. svast se moze reci za naseg gen. Shreka, al jedno je sigurno - kod njega nije bilo nacionalne i vjerske diskriminacije... on je ubijao odreda - i jedne, i druge, i trece!...
Generale hvala ti što si nas branio za vrijeme rata, svaka ti čast... Uz tebe smo
Generale Dudaković uz tebe su oni koji su još normalni u ovoj državi... Lijepo su ti spkovali sve ovo i izdali su te ... Samo mi nije jasno zašto se ne hapse oni koji su stvarno počinili ratne zločine
Na kamenu ljiljani se viju, a u travi cetnici se kriju ... svi smk uz tebe Generale nas
Generale Krajisnici stoje iza tebe!!! Ima pravde, njegovo hapsenje nek ide na dusu ulizicama politicarima koji su to omogucili postavljajuci u tuzilastvo dodikove igrace
Satro ih je na brzi kao Putin Ukrainu 😄
Alija platio "pobjedu", Bakir ce slobodu. Ne sikiraj se, bio komunista teski pa preko noci post'o simbol mladih muslimana.
Ja sam za pravdu i da se osudi svako ko je cinio neke zlocine,ali ovaj pokusaj po principu,ako su zlocinci kod srba i hrvata,daj onda da se nalijepe nedjela i generalima Armije BiH je jednostavno cinizam. Ali,nista me vise ne cudi u ovoj drzavi,jer prodali su one koji su bili je branili.Takav apsurd ne postoji nigdje u svijetu.
Ovo je sistematski i planirani pokusaj da se okrene istorija, agresija preokrene u gradjanski rat,da se svi Bosanski generali ponize i da po njima pocnu pljuvati neprijatelji i petokolonasi,prikupljajuci politicke poene u narodu.
Ovo je Asim Kamber nalozio da se uhapsi !
Hej ko u Sanu devdes'pete dođe, to je naš Dudak, nije Karađorđe. Kad vidješe sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše prazan i Petrovac i Sanu, na nisku su oni spali granu A NA STOLU TORTE I KOLAČI NEKA JEDE KO JE BIO JAČI.
Džaba što su tehniku imali, pred silom nebeskom đikani se razbježali. Dudak svojim borcima naređuje, žene i civili, to se pošteđuje. Kladušaci i Martićevi veprovi, ne trajaše dugo, odvezoše ih traktori. Arkan đikane da ohrabri dođe, od tenkova JNA osta samo gvožđe. S Juga krenu Alaga, iz Cazina tuče praga. Prema Krupi Bužimljani pohrliše, ljuti krajišnici i Ključ oslobodiše, A NA STOLU TORTE I KOLAČI NEKA JEDE KO JE BIO JAČI.