Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo vas most
joj sad moramo vuc jos jedan kriz na brdo!!isusa ti!
Ovom focaku bi porucio da nema boljeg muslimana od poturcenog srbina.
"..izronice Stari za one sto ga voleeeeee"
NADAM SE DA CE OVAJ MOST POSLIJEPODNE BITI STARIJI OD ONOGA PRIJEPODNE, KAO STO SAM REKAO KADA SU GA SRUSILI.. HAMDULILA
Stari Most su fasisti unistili 1993, a ovo je samo blijeda kopija. Nista on nece povezati, to su fantazije... 8000 "mostaraca" koji urlicu "za dom spremni" na thomsonovom koncertu - to je nasa realnost.
ko vas jebe balije
ko vas jebe balije
cestitke mostarcima...i to samo onima koji nisu ucestvovali u bjesomucnom rusenju starog mosta.
Svaka cast! Cestitam Mostarcima, s nadom da nece Stari Most prigrabiti kao samo svoj spomenik, jer ipak je on vazan za cijelu BiH. Zalosno je da neki ljudi to ne shvacaju. Ne znam kako to nije shvatio onaj ustasa sto ga je i oborio!
"...nocas se moje vjedje pote , i moje misli san ozari umrijecu nocas od ljepote!!!!!" Mostarac