Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad kad turisti navale u Zenicu AHAHAHHAHAHAAH
ko suvenir ponese rak pluća ili jednjaka, u boljem slucaju bronhitis ili astmu
bas smijesno. u zenickim kafanama jedna vrste pive ili ni jedna. sherbe i kafa samo.
:D poboljsanje turizma?! E svasta. Sad kad ljudi navale u Ze dolaziti zato sto par kafana radi do 02:00. Ako nista bice materijala za Slucajevi X :)
Kad dodje nebalija kao nacelnik grad pocne liciti na grad... Nova Godina se slavi, kafane rade...
Koja glupost. Pa u Zenici cim padne mrak sve je prazno. Ne znam ko im je ovo podvalio. Ja sam u Zenici rodjen i odrastao, ali mogu da ti kazem da je grad zadnjih 10 godina postao prava kasaba. Tamo nema stvarno nista posebno.
@Litbarsky Uveli vehabijsku doktrinu u grad u cijem centru je slavno Bilino Polje... Tuga i cemer...
Uhvatio cigo muhu i eksperimentise. Iscupa joj jednu nogu i kaze leti, ona poleti. Iscupa joj sve noge i kaze leti, ona opet poleti. Iscupa joj jedno krilo i kaze leti ona nista. Iscupa joj drugo krilo i kaze leti ona opet nista. Cigo zakljucio da muha bez nogu leti, a muha bez krila nista ne cuje.
Znaci kada Zenicani idu u druge gradove onda rizikuju zivot ali kad ovi iz drugih gradova dolaze u Zenicu onda nije problem. Koji gradonacrlnik j.b.te. I to sve skoro u istoj recenici. Zakljucak je da Zenicani nisu kadri upravljati motornim vozilima ili da je gradonacelnok polupo loncice.
zakljucak je da ti je inteligencija ni nivou karburatora....vise mladoh za vikend ode u okolne gradove nego sto ti gradovi imaju stanovika...a mladoh iz tih gradova nece imat potrebu da dolaze u zenicu
Halo ajnspric, fino je rekao da ce ovi iz okolnih gradova u Zenicu dok ti tvrdis da nece imati potrebu da dolaze. Pa zar nije trebalo biti atraktivnije doci u Zenicu kad birtije rade do kasno ili je mozda popularnije ostati u seoskom kulturno umjetnickom drustvu. Mozda i ima efekta ali se lose izrazio. Izvini za ajnspric nije mi do vrjedjanja ali podcjenjujes sistem mjesanja zraka i goriva na tradicionalan nacin.
Neka i njihova privreda napreduje i nocni zivot ozivi.Zenica je super
kakav crni turizam...jedino casper u ta doba moze sijeliti u Ze
Fuade smrdiš u vlasti 30 godina, pusti nekog mlađeg, nakazo!
Pa baš ne znam da bih u Zenicu isao zimi,magla ,smog nemozes disat a i nema grijanja
a nocni satnica HiM 2KM hahah
turizam i renesansa
A niko se ne pita kako ce se taj rad platiti radnicima,osoblju lokala,kako sa racunima.radi li inspekcija do 2 ujutro?
Zenica turisticki grad :)))))))))