Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vece pogani od ugostitelja u Sarajevu, nafataju jadnu djecu sa sela, ne prijave ih , daju im male plate , iskoristavaju za sve i svasta! i ja trazim da prijavite radnike, da muzika prijavi pjevanje i plati porez na baksis ....da se kucaju racuni i poslije 16h kada inspekcija ode kuci ....
Traze razmak od 7 metara u autobusu? Odmah vidis da nisu normalni!
dovoljno su drzavu pokrali u zadnjih 30 godina da mogu jos da zive narednih 20 od tih zaliha, nije mi ih zao ,kao i njima sto nije bilo zao drzave, kada su prodavali pice i hranu bez fiskalnih, kada su radnicima uzimali hljeb, kao da radnik nema porodicu samo nek on ima ...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Osnova bh ekonomije, kafici i muzika uzivo
90 posti njih krade drzavu. Nabavljaju hranu na crno, ne kucaju sve racune i ne orijavljuju radnuke aki zato imaju po par stanova i mijenjaju privatna auta svaki par mjeseci oni su osnova bh sivog kriminala i sirenja korone....ko ce nasoj djeci nadoknaditi sto ne udu u skoly? Hocemo i mi 85 posto mjesecnih primanja od plate za stetu...
Kad im danas Forto udari Lock daun 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Somovi jedni, niko nikoga ne tjera da radi. Jeste li svjesni koliko raje radi u ugostiteljstvu i da im je to jedini izvor primanja?
Zatvorit ove nargile,to se puši,pa nije pušiona
A vi ugroženi muzičari, samo vi u vrstu i kod Dine Merlina, samo neka vam podjeli ravnomjerno jer vas je on sve zbrinuo kroz Amus koji reketira i onako oronulu privredu!
Joj kad mi krenu ovi nepismeni stari po komentarima....prvo se obrazujte pa onda zazelite zelje , i prije su radili po cijelu noc i sta??? Radi omladina jer zeli da zaradi, niko ih ne tjera , joj sto ne mogu starih ublehasa kojima ova situacija kao odgovara !
STA IH BOLI BRIGA OSTALE NEKRETNINE OD PREDAKA "PEMZIJA" 5 6 STOJA RAVNO DO MORA A OMLADINA KOJA RADI I ZIVI OD TE CRKAVICE JE LEGLO ZARAZE!!!
I iza ponociiii - pustite nas vise na miru !
Ma kakva vlada expertna Forto je izgubljen u prostoru i vremenu.
forto? expert za katastrofu
Dobice ali u K....!! Hebo ih ćaća ćaćin.
da ja poručim ugostiteljima širom BIH,dabogda vam porodica radila do ponoći,vidim ja kako se vi služite manipulacijom naroda,neka kada dođe rat,vi ćete prvi biti na liniji za odbranu,volite da zarađujete nad radnicima.
Bgm sinoc kafanica do 1 sjedili, muzikica. Da ne procitah da je to zabranjeno ne bih ni znao.
Po vecini komentara se vidi koliko su ljudi ne upuceni u grane ugostiteljstva. Svi misle ako imas nesto otvoreno da covjek zgrce pare... Upravu su ali za objekte viseg rejtinga... Manji objekti su vise pogodjeni, manji prostori teze ispostovati mjere, manje gostiju i da mozemo raditi poslije ponoci ne moze se muzika uzivo platiti...
Neka traže da zatvore banke jer maltretiraju građane da prave redove po ulicama.
"predstavnik ugostiteljskih radnika Kantona Sarajevo Dževad Topić" ovaj ima preko 10.000 KM duga samo za vodu
I ja bih svašta nešto ali jbg.. Inače očekuje nas haos u narednih 2 mjeseca.. Bojim se najgori period epidemije...
U Njemackoj ne rade ni trzni centri a kamoli kafici . Neki bas nemaju ni trunke obraza.
U Njemačkoj dobijaš 70% plate :) u BiH ništa. Pa samim tim....
Da neće i pečat na radnji, do daljnjeg.