Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugo ce proci da se prosjecan gradjanin BiH u unormali. da bude koliko toliko emancipovan, da pocne osjecati empatiju prema drugima a posebno prema slabijem. da misli na opste dobro a ne samo na sebe i svoju guzicu. da sagleda stvari iz vise uglova i promisliti prije nego napravi neku glupost.
Bože, baci ciklu na ovu gamad što se nakotila na Balkanu!!!
Kakav gad,idiot moraš biti da otruješ životinju koja nije prijetnja nikom
balija je to, samo kratkorocni interes gleda, ne poznaje siru sliku
Ustase izvele diverziju
DogsTrust je uložio veliki napor da spasi hiljade agresivnih pasa lutalica i pri tome potrošio puno engleskih funti. Nešto su zadržali i za sebe, jer sa medom raditi, a med ne lizati... No, medjutim, želim reći da su u BiH nestali orlovi, risovi i druge životinjske vrste, a i šume će uskoro. Psi lutalice, fala Bogu nisu ugroženi. Zaštitnika i volontera za cuke ima više nego cuka!
jesu pare iz tvog dzepa?? sto se mene tice ako hoće nek ih i zapale. pomoc psima\mackama je humano djelo a ima mnogo onih koji ih truju. ne bi se cudio da si i ti nekad naudio nekoj zivotinji bez razloga
Zasto idioti ostavljaju otrov okolo da bi trovali pse i macke? Sta im rade psi i macke zivo me zanima...
ma treba vama jos 10 srebrenica koliko ste zlobni i sta radite zivotinjama
Gledajući prilog o “GERONTOLOŠKOM CENTRU” shvatio sam da nismo u stanju ni penzionere i ostale koji ovise od tuđe njege sačuvati u životu,a ne par bjeloglavih supova.
Zaklat, ne treba puno kontati, psihopati nisu sposobni da se integrišu. Da je sreće pa da se uhapse i osude na smrt, javno na trgu
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Zaista je tužno koliko nismo osviješteni po pitanju zaštite prirode. Koliko bi smo bogatstvo imali ako bismo zaštitili prirodu, koliko bi tu bilo poslova. Ali ne, naš čovjek misli da će veće prihode ostvariti uništenjem. I svaka osoba koja zaobiđe ovu vijest, ili kaže nešto pogrdno za nju zaista ne zaslužuje da živi u državi sa fantastičnim prirodnim resursima.
2013. Uginuo posljednji mužjak bjeloglavog supa u BiH 2014. Bjeloglavi sup ponovno u Hercegovini 2018. Uginuo posljednji par bjeloglavih supova u BiH
Ni lešinarima nije do života ovdje.
Nije valjda zbog srpse zastave u pretsjedištvu?! Šta veli munira?!