Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sve je tacno!Podpisijem!Rijetki su politicari koji su STVARNO radili da nasa drzava sto prije dobije ukidanje viza eu-e.Zato smo i ostali jedna SUPLJA rupa na Balkanu! Suplju politicari,suplja Bosna i Hercegovina al puni bankarski konti politicarima lopovima.!Cast pojedincima,znaju na koje mislim. BiH4EVER!
evo i ja sam za pocetak kliknuo na shut down kada sam tebe vidio
Šta vam je ljudi? Ne gasite TV! Pa nije Bojan lider vodeće stranke! Fino vam čojek reko da gasite kad pričaju lideri vodećih stranaka!
ova stranka nije nasa, da je nasa imali bi zelenu boju !! BIH4EVER
izjava je sama po sebi glupa jer eto nikog nebi trebali slusat nego doticnog kapetana potonulog vodenog cire... hajde bola...
jasta nego da je sposoban... sve radi u svoju korist
evo i ja sam za pocetak kliknuo na shut down kada sam tebe vidio
Dobar je Bajic. Sposoban.
@eto< ddd Tako treba, sve dobronamjerne i pametne ljude treba ignorisati.
evo i ja sam za pocetak kliknuo na shut down kada sam tebe vidio
evo ja sam za pocetak kliknuo na shut down kada sam tebe vidio