Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostao je duzan mnogim dobavljacima i proizveo mnoge neprijatelje. Ipak Todoric imqa svoju drzavu i svoju privatnu stranku HDZ zbog koje je odletila glava Bozi Petrovu i Mostu. Plenkovic kao obicni pijun velikih tajkuna i krupnog kapitala morao je izaci u susret najvecem donatoru HDZ-a Ivici Todoricu. Jedan od posljednjih tajkuna iz mracne privatizacije 1990-tih obogatio se i rasirio na ratnom, profiterstvu i na kupovini kompanija dok su drugi ratovali u rovu. Kako doslo, tako i otislo.
@Desstroyer5 Odakle ti te informacije. Za lazne informacije se dobija krivicna prijava. Ni krov ni duznog optuzujes Senada Dzambica. Jesi li to toliko isfrustrirani i iskompleksirani Vlah koji ne moze podnijeti uspjehe Bosnjaka i sve snaznijeg razvoja bosnjackog poduzetnickog duha, dok se u isto vrijeme raspada Agrokor. Ko je onda Bingu podmetnuo nedavno pozar u Mostaru?
ma ovo je neki mali lokalni pozarcic, nije vrijedan paznje. sutra sve radi normalno
Sad ce biti desetine pozara... Sta god propada odmah zapale ne bi li osiguravajuce kuce platile 😂
Kad ce policija skontati da u Mostaru neko podmece pozare. Ovo je treci ako se nevaram.
Otkad nije bilo požara u trgovačkom centru ( evov eć para dana) počeo sam se već pomalo plašiti da situacija nije pod kontrolom policije ! U sarajevu što prime više policije sve više požaran na automobilia. Samo sad se policija dosjatila pa počela i ona da TWITUJE je a ne samo doušnici i ogročeni građani po društvenim mrežama !
Kirbas vracaj se ode sve u tiftik😂😂😂
sad ce balije da se raduju tudjoj nesreci, a vamo kmecali 2 mjeseca za bingo
ugrozeni , bingo izgorio a oni nisu
Fedja de malo zumViraj onu golokraku
JA PIROMANA PO MOSTARU!!!!!
zna li se do kada će požar trajati?