Na putu Bihać-Bosanska Krupa
0
Ugašen požar u miniranom području kanjona Une
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta je sa obilaznim putem preko Radica? Kad ce se on izgraditi? ZA izbore 2030? Da je pameti, kolko nije pa da se taj put napravi i kanjon zabrani za teretnjake i malo poradi na turizmu. Ili malo poraditi na zeljeznici Al nema pameti ili volje.. Ma da se mi nalijemo i zapjevamo...he bo pamet
Pa sto ne pustiste da vise izgori, bar da se te mine ociste. Sto se ne ciste minska polja? Hoce neko dijete za 10 godina nagaziti? Ima se para za neke bajramske koncerte i pjevaljke a nema se para za ciscenje mina? Sramota.