Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji Istočno Sarajevo, ovo je Lukavica, industrijska zona pored Sarajeva ‼️
Nažalost nisi u pravu...postoji, potpisao Alija I.
Skoci spajdermen na zgradu u Lukavici, pogleda i kaze : "Gdje cu sad u p*cku materinu"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne postoji Istočno Sarajevo, ne postoji burek sa sirom, ne postoji ofsajd protiv Nigerije, ne postoji osnov za neminovno osamostaljivanje Republike Srpske, čemu toliki trud da sve osporite dragi moji zemljaci (još uvijek vas po navici tako zovem), uložite bolje tu energiju za nešto korisno, šta ja znam, nadjite vakcine, napravite neke puteve, stadione je bem ga, nešto
Sorry i hvala na dopuni
gaggahahahaga zaboravio si da ne postoji velika srbija.
sidje istocno sarajevo
Jel postoji to istocno Sarajevo na mapi nkad cuo do sada ima li zapadno ili juzno Sarajevo jeli to neka sala neznam nisam iz Sarajeva prvi put cujem.
Sam sebi zapalio pare od isiguranja da digne
A dokumentacija?
Pocinjem da vjerujem da je, ako ne sav, a onda dobar dio klix tima iz reda srpskog naroda! Vidim mnoge da su banovani, a u njihovim komentarima ne nalazim nikakvo krsenje pravila. S druge strane vidim one koji psuju, vrijedjaju, ismijavaju Srebrenicu, pricaju viceve o stradanju nesrba na prostoru RS i prijete ponovo istim, svaki post im je govor mrznje, neprikladan govor i vrijedjanje, ali ipak i dalje komentarisu i nisu banovani.
Mene su banovali tako prosle sedmice a nisam napisao niti jedan komentar niti uvredljiv,niti protiv nekoga...nego najnormalniji komentari i dobio ban.
Banovan za ispisan naziv stranice, bez domene, kao kad napisem klix... Ito 2x baniran
Zar tam ima šta gorit..
Sve su odvezli kamionima.U Lukavicu, Lasta sa Ilidze. Cilimara sa Ilidze,Famos iz Hrasnice,Eenergoinvest sa Ilidze,Bjelasnica Hadzici,Remontni zavod Hadzici,Prjetis Vogosca,Tas Vogosca,Zeljezaru Ilijas itd. Dosta tih masina pogona je zavrsilo kao ratni pljen u Srbiji .Osim ratne stete reparacije ovdje se moze podici tuzba za paljacku koja je je kao ratni pljen imla za cilj da devastira privredu RBIH. Sudskim procesom CIVILNIH ZRTVA RATA NA MEDJUNARODNOM SUDU nasilno oduzimanje prava na rad.
Ode guvernala
nije dobro
Lukavica.
Tri bloka zgrada sa dvije ulice "Istocno Sarajevo" 😂😂