Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vracaj pacova u rupu
“Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: ”Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!” (el-Bekara, 111.)
Normalno se treba narod dici kao u Beogradu, napraviti mirne demonstracije u Sarajevu, ovo nije zahebancija.
Koji narod....
On nazalost u Sarajevu nikom ne smeta sto glasovi za ove izdajnike najbolje pokazuju...nek nije SDA pa makar i gore bilo, rece senad i ostvari mu se zelja
Bradara,Sanja, Čović i Kordić svi su isti ...Smeće ostaje smeće i dalje.Prije zatvora ok poslije ,isto je.Jedno poslati na doživotnu robiju...
Kordic je sramota za Hrvatski narod
Nazad u prdekanu
On je samo rekao ono na čemu se radi. Obesmišljavanje Haaga i njegovanje tekovina zločinačkog djelovanja 92.-95. Možda mu treba i zahvaliti jer je bio dovoljno zao da to javno kaže.
hrvat sam (rekli bi hadezeovci nelegitiman) ,ali ja bi to bez puno priče poslao nazad na robiju do kraja , nema kod njega iskrene katarze i kajanja , ili rehabilitacije !
Dzehennemski pas...
Za ovakvu gamad, jedini lijek je metak.
Skup je metak za ovu bagru. Ima jeftinijih načina.
“Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: ”Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!” (el-Bekara, 111.)
Eto mu prilike da mu i još 9 godina "vrijedi" pošto je očito uživao u svemu.
Za ovakve likove i smrtna kazna je mala. Čvrsto vjerujem da hrvatski narod u BiH a naroćito u Hrvatskoj ne djeli mišljenja Kordića. On je moralna bijeda, nižerangirana klasa koja boluje za bitnošću. Zločinac razmjera kakav je on bolno je da je na slobodi.
Ma da on smeta ne bi nama ministrica bila istomisljenik
Hapsi vnago !
Ima poprilicno glavu debila a da je to vidi mu se na pogledu
necovjek
Zemlja mu kosti izbacivala,ne kaže se džaba!!