Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je nedostupan ovih dana dok se vježba NATO snaga i Armije RBiH ne završi.
Nacionale Armija, Vojska, Oružane snage gdje tu razlika. Koji ste vi bolesnici imena gradova ste mijenjali iako ni jedno ime nije bilo ni počemu nesrbsko. Npr Bosanski Novi. Pa Karadžić čak kaže svi smo mi Bošnjaci a ne Bosanci. A sve vas po Srbiji i Hrvatskoj zovu Bosancima, često sam u obje tkz države i sve vidim. Kad vam kažu Bosanac uopšte vam nije krivo.
Multikulti NATO se voza kroz Srbiju poraženu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Htio Veliku Srbiju, dobio Veliku Britaniju
Jeste li poslovni čovjek, političar, mjuzikl, student i želite biti bogati, moćni i biti poznat u životu. Svoje snove možeš postići do biti član iluminata i zaraditi 70.000 američkih dolara tjedno, pridružite se pozivu ili nas kontaktirajte na +919619915236
Jeste li poslovni čovjek, političar, mjuzikl, student i želite biti bogati, moćni i biti poznat u životu. Svoje snove možeš postići do biti član iluminata i zaraditi 70.000 američkih dolara tjedno, pridružite se pozivu ili nas kontaktirajte na +919619915236
Boji se Mile za Radovanovu guzu.
Jel opet dobio koronu ili se sakrio od NATOa zna li se sta?
Dodik se samo dopisuje hahaha
Fakat ovo nesto vezano za gradove sa peefixom 'Bosanski', pa Srbi je li vas imalo stid da mjenjate prefix imena grada iz države iz koje dolazite? ZNAČI NIKAD NEĆE BITI 'SRPSKI' PREFIX BOSANSKIM GRADOVIMA I NIKAD VAM NEĆE USPJETI RAZARANJE BIH. Pa pomirite se vec jednom, lakse će te spavati. Jos da kazete gdje su ostale grobnice i da vam kazemo Aferim sunarodnjaci, idemo u bolje sutra.
BRAVO
DoDick isto klaun samo zabavlja narod, niko ga više ne shvaća nizašta ozbiljno.....
Bravo udruženje, ovo je potez mjeseca 👏
Ama ljudi, dobar je nas Medo Dodo
Ako bi se pismo shvatilo kao potreba i kao iskreno, onda je nepotrebno. Nikom nije stalo do toga da Dodik nešto prizna ili ne prizna! Ovako kao "šuk" leglo je kao kec na desetku, da krme vidi kako se provalio!
Kako jadno... sta mu se zahbaljujete, za sta glupi bosnjo?
Zaćeraše mu elegantno, nema šta. Školski. Kao srbin pozdravljam pismo i slažem se sa sadržajem. Možemo se vječno praviti budale, ali napretka nema dok se ne stane pred ogledalo.
Kulturno spušteno, baš kako treba 🙂
boji se bolova u dupetu od tusiranja