Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozz
Barem vi u Hercegovini imate i sunca i vjetra,iskoristite to samo da lopovima iz vlasti ne punite dzepove. Pozdrav za Mostar iz Sa:)
Da,nužne su,ali uz ovaj truli sistem mi bi te investicije otplatili kroz novo povecanje cijena
@MOJ GRAD, alternativni izvori nisu dovoljni, nove hidro i termoelektrane su nužne.
Mostar je ionako najskuplji grad, pa nije čudno da je i struja najskuplja. Za utjehu, najveće su i plaće i najmanja nezaposlenost od većih gradova u BiH.
Kad bi imali pametne glave u ministarstvima i elektroprivredama koji bi uz pomoc evropskih fondova sponzorisali,kreditirali ili na bilo koji nacin pomogli svojim gradjanima da se okrenu alternativnim izvorima energije lakse bi nam bilo.Sunce i vjetar su nadohvat ruke svima.Drzava treba pomoci domacinstva da se odluce na ugradnju solarnih panela ili kucnih vjetroelektrana koje su dovoljne da uz pametnu potrosnju i stednju omoguce normalno funkcioniranje svakog domacinstva uz velike ustede.Gradjani bi bili sretniji a elektroprivrede bi visak struje mogle prodavati nasim susjedima cak i po vecim cijenama.Ne treba biti jako pametan,cak i mi obicni smrtnici znamo da je to jedno od boljih rjesenja. Kao obicni gradjanin koji voli svoju zemlju vrlo rado cu pristati da savjetujem besplatno nase preplacene menadzere,direktore i ministre kako da dobiju naklonost svojih potrosaca i gradjana i ujedno poprave na jedan nacin pretesku situaciju u nasoj Bosni ponosnoj!