Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jednom cu ponoviti;"Djed Božićnjak (eng. Santa Claus, Father Christmas) je izmišljeni lik koji djeci donosi darove za Božić. Danas je popularan širom svijeta, a često se, u božićno vrijeme, pojavljuje kao zaštitni znak tvrtke Coca-Cola. Djed Mraz predstavlja istočnoeuropsku varijantu Djeda Božićnjaka, a izvorno je lik iz stare slavenske mitoligije. Hrvatskoj, postoji jasna distinkcija između kršćanskog sveca i komercijalnog Djede Božićnjaka"
Kad postanes jedan od njih i primis njihovu vjeru i obicaje tek ce onda biti zadovoljni tobom.Bosnjo,Bosnjo sve iz neznanja o Islamu poceo si slaviti i obozavati svetog Nikolu,Semiramidu,Tamuza,Nimroda i druge paganske obicaje i paganske bogove.
Ti si jedan od onih što vjeruju da je zemlja ravna ploča?
@redrox Ti i dalje ovco vjeruj NASA satanistima da vrteca sibajuca lopta siba kroz svemir 32 puta brze od metka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Male Bosnje dobile poklone, male Bosnje vriste od straha kad vide Deda Mraza.