Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško je utvrditi prave motive postupaka Vlade FBiH u posljednjih 20 i kusur godina prema privrednom sektoru, zašto želi da potpuno uništi privatni privredni razvoj?
@Nokian808 Bosnjacka lijevica - komunjare izgubljene u vremenu i prostoru. Bosnjacka desnica - hodže
ubrzo pada vlada a ovi uhljebi idu pod zemlju
zašto misliš da pada?
Živjela SDA
Poslodavci bi kao bolji ljudi od politicara trebali podrzati kako drzavu tako i svoje zaposlenike, po cijenu da oni i njihova porodica nemaju svaki mjesec 3 mil KM, vec bar 2,5mil. Ili mozda nisu bolji ljudi, ili mozda njihovi zaposlenici nisu zaposlenici, vec robovi. Ili im drzava nije drzava, vec mjesto gdje samo zaradjuju. Naravno, cast velikom br. poslodavaca koji cestito vode racuna o svojim zaposlenicima, sto se ne bi reklo za ove koji izjave daju i puna im usta (ne)postenja.
Fadil je dobar, ne bih rekao da je kleptoman, čak nešto zna o ekonomiji itd., ali mislim da se nega ništa ne pita, osim povrnih inebitnih stvari. Problem je što je na izvezenu robu, dakle izvoznicima uveden porez na dobit 10%, znači jedini koji donose eure i dolare u ovu šugavu zemlju su opterećeni da moraju poskupiti svoje proizvode prema vani i to je ogroman problem.
I ja mislim jer cu uvijek vise vjerovati onima koji proizvode i doprinose nego onim djaba hljebarosima u vlasti i politiki
Jeri vas stid da proziva te nasu SDA stranku?Bili su snama kad nam je najteze bilo i ostace sada!Samo SDA!!1
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
I sta ima novo, prevarili bi vlastitu mater za pare, moc i vlast a vi fol naivni. Najebite im se matere vec jednom...
Ko laže taj i krade.
Ma jel moguće. Fadil laže. Ma ne mogu vjerovati. Neće bolan Fadil to vam se učinilo
Ja sege zene ove moje nene. Kaze poslodavcima: Pritiskali vas crnci :) JOj sto smo se smijali :)
kako je krenulo ispašće Dodik žrtva ..