Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mihajlo Bazdulj.
Višegrad je najveće i najsablaznije stratište Bošnjaka. Po meni, mnogo veće nego i Srebrenica. U Srebrenici su ubijali muškarce metkom, a u Višegradu silovali majke pred kćerkama, kćerke pred majkama, klali djecu kuhinjskim noževima. Svako ko može doći u Višegrad i zapjevati, a svjestan je ovih činjenica, po meni, nije normalan. Kako spavaju svi koji su bili na tom slavlju, čemu se oni dobrom u životu nadaju?
Amoralno smeće od ljudi svi ovi zajedno, sa svima koji im dadoše neke nagrade i važnost.
Neka radi šta hoće i sa kim hoće. Dok je po zakonu, to se samo njega tiče.
Uff al me zalibo za ganje i za Handkea!
yebo vas više Bazdulj!!! prezimena su se na ovim prostorima davala po ocu, zanimanju, mjestu rodjenja ili fizičkim ili mirisnim karakteristikama...Bazdulji su prezime dobili po ovom zadnjem....
Što dublje tonu počeće im škrge i peraja rasti i nikad neće znati kako je na površini. Vrlo žalosno.
da ne bi ovog naslova ne bi ni znala ko je doticni "knjizevnik"
interpol treba da se uključi
Nikad ovoj zemlji nije falilo sluga izdajnika...... jedan manje ili vise ..
I kazu da se gradi neka buducnost sa srbima. nemoze. Nemoze i nemoze. Oni nas nemogu i mi njih nemozemo i tacka. Dok god se ne pokaje sav srbski svijet nema hajra na Balkanu.... pogledaj te na Njemacku
Tako je, razgraničenje je najbolje.
Jednostavno njegova stvar, ne znam ni ko je ni sta je.
Ma pisaj stoku ba
Samo imajte na umu da je on sin nase proslavljene knjizevnice Nure Bazdulj Hubijar, a ako se ne varam Nira sad nekad treba izdati knjigu, pa lagano bojkot. Neka je prodaje sinovim prijateljima. Dosta je bilo laznog domoljublja. Ovdje ubire kes da sina finansira u Beogradu. Odzvonilo je Nuro. The end.
Nekom sraman nekom ne
Muhareme, treba nekad doći i u Travnik, hoćeš li imati obraza.
Imat ce on obraza. Vi ga "fino" docekajte. 😉