Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnje je vreme vise
Aferim. Dobro ste se sjetili. Pomislili smo da ste prezaposleni, zajedno sa preostalim nezaposlenim.
Ma sta ba pozivate ... znate da mladi imaju bolja "POSLA" ha ya ... Izvinite ali moram vam se smijati ... jer to sto radite je opasno ... :) mogu se osjecati ugrozeni i pomjeriti opet tu raspravu ... :)
Opet mirni??? Do kada vise ... da vam se smiju kao i do sada... to treba istjerati iz fotelja i prebiti... tada su promjene... mirni nemaju rezultata ocito... evo ni plate nisu skinuli... ostaju iste...
Treba prvo otjerati OHR i visokog predsjednika iz BiH, jer su oni ti koji kroje sudbinu u BiH.. a ne naši političari koji neće nikada početi raditi posao za koji su plaćeni sve dok je OHR ovdje.. Evropi odgovara ovakvo stanje u BiH da svi budemo "bijeda" a da 5% žive u izobilju.. Jer Evropa ima za cilj da nam oduzmu sve prirodno bogatstvo koje ova zemlja ima.. da nam stranici prave puteve, da nam velike firme stranci kupuju i otpuste 50% radnika ili propadne ista.. jer su lokalni kriminalci upetljani u te kriminalne privatizacije upetljani..