Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ono što ostaje na nama da se i dalje borimo, za prava logoraša"....lijepo je to od vas samo ste trebali precizirati koje nacije logorasi(očigledno samo bosnjake)...jer na vasim plakatima ne stoji "Jablanica, konjic,bugojno,travnik itd"
Cuj "nije bilo logora kontroliranih od strane Armije BiH".Pa Bog vam m.ater j.ebo,gdje sam ja bio 10 mjeseci i sta sam radio na stadionu Iskre iz Bugojna?Za koga sam razmijenjen 19.3.1994. godine?
@Kremen1 sigurno su te izgladnjivali i zlostavljali???
pod hitno ukinut BIH
Sad nešto izvoljevate, a predali Stolac četnicima. Vas izdajnike je nakon oslobođenja Stoca trebalo poredat na zid, a ne trpat u “logore”
@queue Sada su u Mostaru i nedaju se odavde,pricaju na podvelesce,a ovi su se bar odbranili,dao su stocani prave babe predali se bez borbe
U stroj sa Četama u Višegradu imate iste Haške presude.
Velika greska Medija i politicara u BiH!Sto se Kolinde tice, zna ona i njezina okolica kako su bh "Hrvati" u stvari Hercegovci katolicke vjere, koji jos sistematski unistavaju stecke, kulturno-historijsko naslijedje ali i dokaz postojanja Bogumila, koji im kao heretici, ne odgovaraju. Posebno sto su vecinski preci autohtonih Bosanaca muslimanske vjeroispovijesti! Jedini nacin da se vodje neutraliziraju i izvedu pred pravdu je osnivanje Narodnih sudova, kao u Izraelu.
Čim se vi suočite sa logorima za hrvate i srbe: Musala i Čelebići u Konjicu, Muzej u Jablanici, Iskra Bugojno, KP dom Zenica i muzička škola u Zenici, Kakanj, Travnik .... da ne nabrajamo više
Hehehe... u Dretelju su bosnjacko-muslicki fasisti prvo 92e mucili i ubijali Srbe... i onda je velicanstveni HVO okrenuo pricu i dojucerasnje dzelate zatvarao... bad karma... jbg.. ;)
Ko zeli ratovati eto nek idu u Tursku nek pomognu braci ili nek idu Putinu a nas pustite da zivimo a sad ko je sta dobio dobio ja sam mnogo izgubio..
Najgori je onaj koji zavadi ove nadprosjecno inteligentne narode u nasoj bih
Dozivjeli bi isto ako ne i gore kao muslimani danasnje rs. Zato umjesto ovakvih svirepih i dvolicnih izjava budite zahvalni HZHB koja i dan danas postoji i koja je zasluzna sto je FBIH bar za 1 posto veca od rs-a.
Ja kontam da ste vi bosnjaci, pokusavajuci da dominirate u ovoj drzavi, nesvjesno doveli do zblizavanja srba i hrvata, sto ce vam se vjerujem obiti o glavu. Cini mi se da hrvati i srbi nisu nikad bili blize rjesavanju medjusobnih razmirica.
ma daj tornjaci dosadni. ko vas yebe.
Ustashe iz Stoca i okoline su najgore fašiste na svijetu, to znamo samo mi koji smo preživjeli njihove zločine i protjerivanja!