Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo joj m+pomozi da se sretno razvede a onda joj pomozi da nađe posao da hrani mališane ! A onda palti i brojne NVO kao psorednike !! ZAr ne bi bilo jednsotavnije koji roditelj ima posao nek izdržava i djecu a drugi roditelj ako hoće djecu nek si sam traži posao, il nek ga zaspoli sudija koji to tako potpisao ! Prizanjem nisu djeca apsolutno tome ništa kriva, al pi pun hurac više NVO, EU , sduinica i vakve države ! NEk im država i PRAVI DJECU ako je već dotle došlo !
@flaq a i sta ce im tri racunara kad ce zaposliti jedno :-) ma salim se, ali ne budi tako iskljuciv. nije lako samohranim roditeljima
Ovo sto si rekao bi imalo smisla samo ako bismo zamislili da se svi razvode iz hira. Razmisli sta je sa onim slucajevima gdje je u pitanju porodicno nasilje. Je li zena treba da suti samo da joj ne bi oduzeli djecu, zato sto nema posla, i dodijelili ih covjeku koji je zlostavljac? Zasto se zene krive za razvode, izmedju redova?
Jel ovo Dodikova sestra? lol