Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Stjepanu zlatnog ljiljana!
Zaboravili ste onog Andreja Kozirjeva da pozovete u Travnik da održi neko predavanje i da nam taj rus objasni šta je najbolje za Republiku Srpsku. Njemu takođe zlatnog ljiljana da uručite!
Ovdje Zlatne plakete, a u HR ne moze ni 1000 glasova dobit da udje u Sabor hah xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mesicu izgleda svi daju nekakva priznanja osim Hrvata. Mozda ne bi bilo ni cudno da nije rijec o bivsem predsjedniku Hrvatske. I sta uopce reci o covjeku koji je izmedju svih ostalih gluposti rekao i da Crnogorci nikad nisu napali RH.
А Чедомиру Јовановићу нешто лома тозла
Bilo bi još dirljivije da su mu dali priznanje u Novom Pazaru. Samo je pitanje da li bi Lekić znao đe je to, jer ovi kad se dočepaju Sarajeva, ni za vikend ne idu u zavičaj.
eeeee beste naivni....samo da mi je znati koga mi Hrvati osim Hrvata volimo a da nije zbog našeg interesa :), hahaha
Sandaklije neznaju ni ko su ni sta su kompas izgubili, nisu znali srebrenicu spasavati nego Hrvatsku spasavali dok smo mi gubili glave u Mostaru. Samo im noge vire iz Mesica.
Kako to da ovaj veleizdajnički ološ nikada ne dolazi u krajeve sa hrvatskom većinom? Zamislimo samo teoretski da Boris Tadić obilazi krajeve sa bošnjačkom i(li) hrvatskom većinom? Nije li to malo čudno?
Ovaj Lekić je kriminalac. Pogledajte koje afere ima sa radoncicem. LEKIĆ NIJE PREDSTAVNIK SANDŽAKLIJA U BIH
@vinkomir4 @SćepanIII Škutori pogani teško je živjeti u zemlji u kojoj si rođen a čeznuti za drugom svaki dan u iščekivanju a Bosna i dalje opstaje i ostaje a čežnja ne prolazi. Za Hrvate ste otpad a za srbe meso topovsko.
Mesic je jedan od rijetkih normalnih politicara na Balkanu. Bravo Sandzaklije,ako je iko zasluzio tu plaketu onda je to Mesic.
Stipe Mesić je jedan gospodin za razliku od ovih škutora tj šljama i otpada Hrvatskog naroda Bosanskih katolica kojima su Boban i Radovan ideološki očevi u mržnji prema Bosni.
Stipe Mesić i Čeda Jovanović su proizvod iste kuhinje. Želja im je da se dodvore Evro-atlantskim glasogovornicima i zarad sitne koristi sve rade za tuđe interese ne gadeći se novčanih priloga od tih istih koje prihoduju kroz projekte koje ovi finansiraju. Radili bi njih dvojica i za Fidela Kastra ako bih dobro platio!
stipe mesić koja je to legenda od čovjeka.
Aha, baš jeste! Isto kao i Čeda Jovanović!
naravno. to su prijatelji bih. vidiš kako ti sve znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da ste mu trebali pokloniti fes i preporučiti mu dobrog kirurga, već znate zašto. A za gospođu Milku dvoje-troje dimije da može češće mijenjati...
Možda je Stipe bogumil poreklom?
koliko su samo smesni ove poturice :)
Vijesti iz bih Pljuc
Uvek zajedno!
i uvek nevini!